reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej , ja nie miewam problemu z zębami wiec niestety nic nie doradze.

Ja na spontanie wyjechałam sobie do siostry. Pogoda bajeczna , od rana gorąco. To nawet nie wiosna a lato!! Oby juz tak zostało.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Nadziejka zrobię zdjęcie zęba i się wybiorę do niego. Wiem ze da mi duomox, no bo już kiedyś z 8 jak byłam to chciał mi dać.

Kuleczko uważaj żebyś się nie przeziębila!!!

Nadziejko czytałam ze można.

Kuleczko ale podobno jak powiem ze jestem w ciąży to robią zabezpieczenie na brzuszek
. Kurde blade 20 stopni??? to gdzie Ty jesteś?? ;)

A no to jak tak to spoko :)

A jestem w Cieszynie obecnie ;D
Jest naprawde upał. Wczoraj dzieciaki na placu zabaw w krótkich rękawach latały. :)

Anko nasza jak samopoczucie? Dajesz rade? Bądź silna kochana.

A w ogóle słyszałam , że na lipcóweczkach jedna urodziła malucha w czwartek i jest zdrowy :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Do góry