reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Po 4 odeszły mi wody i w ciagu 15 minut bylo po... mialam zabieg i leze ma sali pozabiegowej z jakas babą ktora od 6 naaapierdala przez telefon!!!! Najpierw obdzwonila wszystkich ze poronila a teraz ze nie chca jej wypiscic. Kuurwica mnie juz bierze!!!!

reklama
Po 4 odeszły mi wody i w ciagu 15 minut bylo po... mialam zabieg i leze ma sali pozabiegowej z jakas babą ktora od 6 naaapierdala przez telefon!!!! Najpierw obdzwonila wszystkich ze poronila a teraz ze nie chca jej wypiscic. Kuurwica mnie juz bierze!!!!
Aniu :* nie wiem co napisać bo to nic nie da wien tylko ze jesteś silna !
A jest jakaś dokładna przyczyna??

Anka a nie możesz jej powiedzieć żeby wyszła z sali jak ma zamiar pół dnia przez tel nadawać bo chcesz odpocząć a to jest szpital a nie budka telefoniczna. .. bosz jak mnie wkurwiaja tacy ludzie którzy myślą tylko o sobie!!
Kochana bądź dzielna. .. nie będę ci pisała nic na pocieszenie bo wiem ze to nic nie da... wrócisz do domu do swojej córeczki to najważniejsze :* masz u nas wsparcie... wiec jak potrzebuhesz to pisz... na pewno każda z nas napisze Ci dobre słowo :*
okropne są zwroty losu :(

Ania ja cie naprawdę rozumiem przeszłam to samo :-( teraz tylko myśl o rodzinie i o tym ze wrócisz do domu napewno dziś lub jutro , ja wróciłam za 2godz po zabiegu , daj sobie miesiąc czasu .

Ja moze wyjde dzis po poludniu. Oni boją sie zeby nie bylo zadnych powiklan bo to juz 14 tydzień.
Juz chyba sobie odpuszcze starania..

Ania musisz zapytać lekarza o przyczynę , po drugim poronieniu juz sie szuka ! Wyleczysz przyczynę i będziesz mogła próbować ! Ciocia mojego męża ma 2 synów i po nich 3 razy poroniła i nie przerwała starań i ma córkę 5lat

Anka boże strasznie mi przykro... nie wiem co napisać żeby Ci pomóc. Jak tylko będziesz chciała z kimś porozmawiać to pisz na priv, wysłucham, postaram się Tobie pomoc jak umiem.

Aniu strasznie mi przykro :( :( trzymaj się cieplutko kochana, dbaj teraz o siebie i tą księżniczkę która czeka w domu na Ciebie, bo mała się nie wyprowadza juz, prawda? :p masz dla kogo żyć :* napewno będzie Ci ciężko, ale jesteśmy z Tobą :* zapytaj lekarza jaka przyczyna

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry