reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
To dobrz Ania. Moj synek kiedys dostal goraczki z niczego i po syropie zeszla i juz noe wrocila. Mial juz ponad 4 lata i do dzis nie wiadomo co bylo przyczyna
Zdj mozna z telefonu wgrac

Chwile temu moj P mowi zebym mu cos tam podala, ja na to ze za chwile, 2 min nie wytrzymal, podszedl do mnie, widzi ze Wam cos pisze i mowi "nooo widze ze nowe kolezanki teraz wazniejsze niz ja" haha:D siedze i rycze ze smiechu:D:D

Laski w tym cyklu mam istny cyrk jakis. Ok 13 zmienilam tampona, pozniej juz nie bo wkladka czysta byla i w ogole i do godz 18 tampon byl czysty:O nie wiem czy mi sie okres na chwile zatrzymal czy co no parodia po prostu:D

Kasia ślicznotka :-) poprostu wszystkie modelki z victoria secret chciały sobie dzidzie zrobić , tak wątek powinien sie nazywać hahahah
Kasia biedny twój P , ahhaahaha No leżę :-D
Dzwoneczek a jak masz na imię ? No w końcu jesteś ! To jeszcze tylko wiolki brakuje .awatar możecie dać prze tel tyle ze z przeglądarki a nie z aplikacji .

Fajnie by było jakbyśmy mogły ten wątek zablokować dla obcych , minka może da radę bo go założyła ale watpię bo to od początku trzeba było

reklama
Do góry