reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Powiem Wam dziewczyny że kusicie tymi testami. Ja mam w szafce takie allegrowe owulacyjne i jeden ciążowy i już mnie kusiło żeby zrobić, ale zaraz sobie myślę nie, nie przecież @ jutro będzie więc po co ;p

reklama
O kurcze jakie fajne te stroje Wiktoria super body ja dla swego powiedzialam zeby sie wybral do sex shopu i mi cos wybral w prezencie na walentynki he he

Dzwoneczku ja na takim zadupiu mieszkam ze do najblizszego mam 70 km hehe, wiec zakupy internetowe górą. Dobrze że biedronka jest chociaż

India pewnie że bym chciała ale brązowa kropka mnie tak już zraziła do nadziei.
Fajnie macie, planujecie walentynki a ja kurcze jak na złość w pracy na 12h :(

Wiki, to czekamy na Twoj termin @. Ja trzymam kciuki, zeby jednak nie przyszla. Za kazda z nas mocno trzymam i co najmniej dwie z Was musza zaciazyc w najblizszym czasie :)

reklama
Wiktoria!! @ nie przyjdzie- nie może :D
Dziewczyny fajna bielizna :) ja tez nie jestem szczupla. Przed ciąża 40 a teraz 42... I do tego biust Male B i trochę brzuszek wiec zawsze uważam ze nie ładnie wyglądam w takich ciuszkach :/

Do góry