reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Byłyśmy w biedronce po łososia na obiad i przy kasie ona do mnie ze zappaci a ja że nie a ona zamknij sie, wiec ja do niej sluuuucham? A on odwal sie ja zaplace. Wiec powidzialam ok i wyszlam ze sklepu. W samochodzie jej powiedzala ze moglaby soe tak do mnie nie odzywac zwlaszcza przy ludziach.

Ale można tak mowić ? I o taką pierdole do tego ? To ja myślałam ze jakaś kłótnia cis poważnego . Ania nie zwracaj uwagi No , No chce płacić to niech płaci , osoby dorosłej juz nie zmienisz jak jest nie kulturalna .

Cześć kobietki :*
Olka bardzo się cieszę, że wszystko dobrze i będziesz miała śliczną dziewczynkę :*
CzarnaMadzia życzę Ci dwóch kreseczke :)
India Ja również korzystam ze strony t-time i jak na razie jest dobrze :p
Ja dziś miałam trochę chodzenia..Szykuję prezenty dla dzieci na Święta, bo potem nie będę miała czasu, zakupy, sprzątanie i tak dzień leci..
Robię teraz obiad rybkę :)
Miłego dnia :)

reklama
AniaH o masakra... no ale znam to niestety i jak z taką ręką iść znowu na badania gdzie muszą kluc?? hehe
Masakra Życiowa jak musisz znowu kłuć! Jak nie przymierzając narkomanka albo silnie pobita!

Ojej! Co za jełop Ci to zrobił!
Całkiem sympatyczna Pani zrobiła trzy wkłucia, i druga sympatyczna Pani następne trzy ;D

Za badanie Morfologia+mocz zaplacilam 4,30. Szalenstwo :)
Ino brać!

Ja się znowu z mężem poklocilam.
Co się stało się Kochana? ;**

Ola, super :-) tak jak przewidywalas :-) gratuluje

AniaH, ale Ci porobili... Mega strasznie :-(
Dzięękuję, nie jest tak źleeee!

Dziewczyny był temat farbowania włosów. .. czym zmywacze farbę jak wam pobrudzi ucho np. oczywiście smaruje się kremem przed ale kapnelo mi na policzek... stałam od razu ale plamka jest... nie wspomnę o rękach (bo po co rękawiczki) aaa juz wiem czemu lubiłam blond. .. nie budził rąk jak ciemne farby :p
Hahaha poka zdjęcie włosów! Ja to w desperacji z czoła tarłam pumeksem czarną farbę , i z nosa też

Pewnie to znaczy że mam posrany układ hormonalny:D
Ale pocieszam sie tymi testami po wczorajszym dniu... potrzebuje promyczka nadziei:)
Dziękuje:*
JAAAAA, CzarnaMadziu <3 węszę ciążę? obyobyobyoby! COś jest na rzeczy, piękny test owu~!

Ok dobra juz mam dosyć....
Dobrze ze jutro sobota i Z bedzie w domu....
W sklepie przy kasie powiedziala do mnie zamknij sie i odwal sie.... masakra. Tesciowka wraca do formy
O Boże, Anka... Co za przepraszam bardzo za wyrażenie BABSZTYL! No wybacz za to określenie, wiem , ze tesciowa, ale jak ona się tak może wyrażać! I to przy ludziach tak... To jej powinno być wstyd.

Do góry