reklama
Anka_32
Fanka BB :)
Byłyśmy w biedronce po łososia na obiad i przy kasie ona do mnie ze zappaci a ja że nie a ona zamknij sie, wiec ja do niej sluuuucham? A on odwal sie ja zaplace. Wiec powidzialam ok i wyszlam ze sklepu. W samochodzie jej powiedzala ze moglaby soe tak do mnie nie odzywac zwlaszcza przy ludziach.
OlaMagda09
Ale można tak mowić ? I o taką pierdole do tego ? To ja myślałam ze jakaś kłótnia cis poważnego . Ania nie zwracaj uwagi No , No chce płacić to niech płaci , osoby dorosłej juz nie zmienisz jak jest nie kulturalna .
OlaMagda09
I co ona na to jak jej tak powiedziałaś?
MariolkaKafe
Cześć kobietki :*
Olka bardzo się cieszę, że wszystko dobrze i będziesz miała śliczną dziewczynkę :*
CzarnaMadzia życzę Ci dwóch kreseczke
India Ja również korzystam ze strony t-time i jak na razie jest dobrze
Ja dziś miałam trochę chodzenia..Szykuję prezenty dla dzieci na Święta, bo potem nie będę miała czasu, zakupy, sprzątanie i tak dzień leci..
Robię teraz obiad rybkę
Miłego dnia
Olka bardzo się cieszę, że wszystko dobrze i będziesz miała śliczną dziewczynkę :*
CzarnaMadzia życzę Ci dwóch kreseczke
India Ja również korzystam ze strony t-time i jak na razie jest dobrze
Ja dziś miałam trochę chodzenia..Szykuję prezenty dla dzieci na Święta, bo potem nie będę miała czasu, zakupy, sprzątanie i tak dzień leci..
Robię teraz obiad rybkę
Miłego dnia
reklama
Aniaa_H
Masakra Życiowa jak musisz znowu kłuć! Jak nie przymierzając narkomanka albo silnie pobita!AniaH o masakra... no ale znam to niestety i jak z taką ręką iść znowu na badania gdzie muszą kluc?? hehe
Całkiem sympatyczna Pani zrobiła trzy wkłucia, i druga sympatyczna Pani następne trzy ;DOjej! Co za jełop Ci to zrobił!
Ino brać!Za badanie Morfologia+mocz zaplacilam 4,30. Szalenstwo![]()
Co się stało się Kochana? ;**Ja się znowu z mężem poklocilam.
Dzięękuję, nie jest tak źleeee!Ola, super :-) tak jak przewidywalas :-) gratuluje
AniaH, ale Ci porobili... Mega strasznie :-(
Hahaha poka zdjęcie włosów! Ja to w desperacji z czoła tarłam pumeksem czarną farbę , i z nosa teżDziewczyny był temat farbowania włosów. .. czym zmywacze farbę jak wam pobrudzi ucho np. oczywiście smaruje się kremem przed ale kapnelo mi na policzek... stałam od razu ale plamka jest... nie wspomnę o rękach (bo po co rękawiczki) aaa juz wiem czemu lubiłam blond. .. nie budził rąk jak ciemne farby![]()
JAAAAA, CzarnaMadziu <3 węszę ciążę? obyobyobyoby! COś jest na rzeczy, piękny test owu~!Pewnie to znaczy że mam posrany układ hormonalny
Ale pocieszam sie tymi testami po wczorajszym dniu... potrzebuje promyczka nadziei
Dziękuje:*
O Boże, Anka... Co za przepraszam bardzo za wyrażenie BABSZTYL! No wybacz za to określenie, wiem , ze tesciowa, ale jak ona się tak może wyrażać! I to przy ludziach tak... To jej powinno być wstyd.Ok dobra juz mam dosyć....
Dobrze ze jutro sobota i Z bedzie w domu....
W sklepie przy kasie powiedziala do mnie zamknij sie i odwal sie.... masakra. Tesciowka wraca do formy