reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jest na sali elektryk??? spięcie się zrobiło.

Madziu masz rację ale mimo wolnie oceniamy. Paweł mi powiedział, że jakbym go nie zostawiła dalej byśmy trwali w stanie zawieszenia...
Bądźmy szczere ze sobą, jesteśmy dorosłe i zawsze można pogadać. A Ty w ciąży jesteś chcesz czy nie. Królik czy kurczak??? wiem! z jajeczka to pewnie kurczaczek w brzusiu

Kasia ja już jednego ziemniaczka urodziłam:D
Teraz może jakiś mały karfolek siedzi.... ale to się zobaczy:p
Jak nie to kolejny cykl z clo mój!:))

Dziewczyny nacieszcie oczy:D
Jestem mega fanką Geralta z Rivii i podobno w nowym Wiedzminie rolę głowną zagra Josh Holloway:D

josh-holloway-dreams-ginette-vil-15.jpg

542181_1284759929579_full.jpg

Jeśli tak to jestem super szczęśliwa:D

Do roli Yenefer proponuje siebie myślicie że sie nadaje?:D

reklama
Ja też w Twoim wieku miałam ciśnienie w sumie nawet wcześniej od 19 lat. Ale nam się nie udawało. Miałam prace Paweł tez, mieszkaliśmy u taty. Dla siebie pół chaty, dobre warunki i chęci. Jesteś mloda i masz prawo pytać, zaczynasz starania i nie wszystko jest jasne. Wiem co możesz czuć, bo jak ja o coś zapytałam to ktoś mi napisał tak jak Tobie Minka. Główka do góry wszystkiego się dowiemy :-*
Dziękuję wiec widzisz tez bys byla przez nią obrazona
Zanim urodze bede miała 22albo 23 zależy bede tylko rok młodsza od niej ba nawet bede w wieku kiedy ona zaczęła starania sama siebie obraża

Dzien dobry
Teściowa pojecjala huuuuuraaaaaaa :D

Dziewczyny nie ma co sie kłócić bo nie każdy musi wszystko wiedziec, natomiast znaków interpunkcyjnych to już chyba każdy powinien umieć używać :)

Idę leżeć i odpoczywać :)

Nooo Kochana ale te 3 lata robi roznice jednak:D dla mnie bardzooo duza:) no ale nie zrozumie tego osoba ktora ledwo szkole srednia skonczyla:)
Zanim zajde może minac trochę czasu i urodze w wieku kiedy Ty zaczelas starania wiec obrazasz sama siebie
A to w wieku 21 mam miec magistra? Spoko lecz się widzę ze masz wysokie mniemanie o sobie

No Minka wiec co powiesz o naszej Nadziejce? Przecież ona ma 19 lat ! Pamiętaj , że nie nam oceniać komu co wolno. Po to jest to forum żeby się wspierać i pytać jak czegoś nie wiemy. Ola dopiero zaczęła starania i dlatego jej wiedzą jest mniejsza ale przecież każda z nas od czegoś zczynala. Ja tez jestem zielona w niektórych tematach i się tego nie wstydzę.

Violu staram się zapamiętać która kiedy żeby trzymać mocniej te kciuki ;) juz bym chciała żeby wszystkie były babki w ciazy to by był luz blues i paplanie o dolegliwościach ale ciążowych i każda by była zadowolona :D buziaki dla każdej z Was śle :***

Madzia kurczaczka!!!!

Viola trzymam kciuki :):) na pewno wskoczysz :):)
kurcze ominęło mnie tyle testów ;(

Kuleczko popieram Cie ;)

Minka nie zawsze studia dadzą Ci pracę musisz się z tym liczyć. Ile osób jest po studiach i pracują za małą kasę. Uspokoj się Kochana, bo robisz stresa.

Mamakulka jaką masz dobrą pamięć :D :D

KasiaMarysia :D :D mam nadzieje że mi przejdzie szybciej ta niemoc ;) bo tyle bym chciala zrobić a tu tylko leżeć i leżeć ni sie chce :)

Mam nadzieje ze jutro bedzie wszystko dobrze i wskoczę na dol tabelki :)

Czarna Madzia ja tez swirowalam przed kazda @. Taka natura chyba starających sie :) w tym cyklu pomimo ze inaczej bolaly mnie piersi niż co miesiąc to nie wierzyłam ze mogli sie udać i zwlekałam z testem :)

Trzymam za Was kciuki staraczki :D

A jak Cie bolały?:))

A poza tym .

Violu trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę! Mam nadzieje, ze będzie widać już serduszko :* który to tydzień?

Madziu popieram Cię w 100 procentach. Tolerancja na pirwszym miejscu :)

Madziu Ty 23 masz miec @ ?
Oby nie przyszła i dała Ci odsapnac na jakieś 10 miesięcy :D potem niech przychodzi regularnie :*

W ogóle wszystkim Wam starajacym tego życzę. Oby było jak najwięcej dwóch kresek i robimy zlot jak każda urodzi :D

Tak 23:) Ale najśmieszniejsze jest to ze im bliżej terminu tym mi się bardziej nie chce robić testu:D

Madzia ja też odwlekalam dlatego robiłam LH :)

Bosze mój mąż jest zboczony... :-D

Ania to teraz odpoczynek Ci się należy, aż dziwne ze jej nie zaciupałaś:)

reklama
No sory przecież Ty jesteś zajebista :) skończyłam z Toba rozmowę nie będę sie znizac do Twojego poziomu zbyt tepa jesteś dla mnie ;)
I g wiesz.

Do góry