reklama
Ola21-1995
Fanka BB :)
Czarna Madzia i Życiowa wstanę później to skocze do Rossmana i zrobię jutro rano jak nie przyjdzie 
Ma mi zrobic monitoring jak sie cykl zacznie . I powiedzial ze luteina ale to powie kiedy zaczac po usg. Wiec zostalo mi czekac .Aga no właśnie miałam pytać tylko progesteron masz za niski? a testosteron ok?
dał ci jakieś rady lub leki na unormowanie go?
@ niema a brzuch mnie caly czas boli :-/ ola robilas test?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Zapomnialam wybrac . Oni maja wszystko w kompie .Aga a nie dostałaś kopii wyników dla siebie? dziwnie ja dostaje wszystkie wyniki do wglądu. .. w końcu są moje![]()
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ola21-1995
Aga nie jutro zrobię jak wstanę to pójdę do Rossmana 
To Twój pierwszy cykl starań. ??
To Twój pierwszy cykl starań. ??
Ola21-1995
Moj juz śpiOla to już nie ma co czekać do rana juz teraz bus mogła zrobić. a twój ci nie może testu kupić?
Aniaa_H
Tatinka, dobrze, ze z tata juz lepiej. Mowilam, ze wszystko bedzie dobrze ;**
Mamokulko no stress! Sppokoj i wyluzowanie, bedzie dobrze, daj znac po wizycie. I duze gratulacje dla meza.
Ania oby Cie wypuscilli.
Witaj, Dowela
takk jak dziewczyny pisaly, z jedna czy dwiema kreskami w tym cyklu zostan z nami! Szczesliwosc przynosi to foorum
zycze Ci powodzenia ;*
Tak jak i wszystkim staraczkom, Kochane. Trzymamm za Was kciuki. Uda sie!
Ja czuje takie zmeczenie tym wszystkm... w tym miesiacu co prawda nie staralismy sie, ale ogolnie mam dosc. To jest 16 cykl, w ktorym w ciazy nie bede. Dzieckko to wszystko, czego pragne, ale jakk tak dalej pojdzie.. to nie wiem co zrobie.. Zawsze mowie, zeby miec sile i cierpliwosc, ale juz mi jej powoli zaczyna brakowac. Ide do lekarza 12 kwietnia. Zastanawiam sie jakk mi wytlumaczy ze przez ostatni rok kiedy bywalam u ginekologow pare razy, nikt nie wspomnial o pco i tych wszystkich innych pierdolach. Dobra, nie marudze!
CzarnaMadziu, dziekuje Ci, za to co napisalas;**
Lece tez rzucic sie w wir prrzygotowywan. Trzymajcie sie ;*
Mamokulko no stress! Sppokoj i wyluzowanie, bedzie dobrze, daj znac po wizycie. I duze gratulacje dla meza.
Ania oby Cie wypuscilli.
Witaj, Dowela
Tak jak i wszystkim staraczkom, Kochane. Trzymamm za Was kciuki. Uda sie!
Ja czuje takie zmeczenie tym wszystkm... w tym miesiacu co prawda nie staralismy sie, ale ogolnie mam dosc. To jest 16 cykl, w ktorym w ciazy nie bede. Dzieckko to wszystko, czego pragne, ale jakk tak dalej pojdzie.. to nie wiem co zrobie.. Zawsze mowie, zeby miec sile i cierpliwosc, ale juz mi jej powoli zaczyna brakowac. Ide do lekarza 12 kwietnia. Zastanawiam sie jakk mi wytlumaczy ze przez ostatni rok kiedy bywalam u ginekologow pare razy, nikt nie wspomnial o pco i tych wszystkich innych pierdolach. Dobra, nie marudze!
CzarnaMadziu, dziekuje Ci, za to co napisalas;**
Lece tez rzucic sie w wir prrzygotowywan. Trzymajcie sie ;*
reklama
dowela
Aktywna w BB
Aniaa musisz być bardzo silna! Często dziewczyny nie mogą wytrzymać jednego-dwóch cykli, a Ty już ponad rok walczysz. Myślę jednak, że to dla Ciebie taka ciężka proba i już niedługo się uda.
Jak się czegoś bardzo pragnie to musi się udać!
Ja w to wierzę
Anka super, że wracasz!
Anka super, że wracasz!