reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Aga no właśnie miałam pytać tylko progesteron masz za niski? a testosteron ok?
dał ci jakieś rady lub leki na unormowanie go?
Ma mi zrobic monitoring jak sie cykl zacznie . I powiedzial ze luteina ale to powie kiedy zaczac po usg. Wiec zostalo mi czekac .
@ niema a brzuch mnie caly czas boli :-/ ola robilas test?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tatinka, dobrze, ze z tata juz lepiej. Mowilam, ze wszystko bedzie dobrze ;**

Mamokulko no stress! Sppokoj i wyluzowanie, bedzie dobrze, daj znac po wizycie. I duze gratulacje dla meza.

Ania oby Cie wypuscilli.

Witaj, Dowela :) takk jak dziewczyny pisaly, z jedna czy dwiema kreskami w tym cyklu zostan z nami! Szczesliwosc przynosi to foorum :) zycze Ci powodzenia ;*

Tak jak i wszystkim staraczkom, Kochane. Trzymamm za Was kciuki. Uda sie!
Ja czuje takie zmeczenie tym wszystkm... w tym miesiacu co prawda nie staralismy sie, ale ogolnie mam dosc. To jest 16 cykl, w ktorym w ciazy nie bede. Dzieckko to wszystko, czego pragne, ale jakk tak dalej pojdzie.. to nie wiem co zrobie.. Zawsze mowie, zeby miec sile i cierpliwosc, ale juz mi jej powoli zaczyna brakowac. Ide do lekarza 12 kwietnia. Zastanawiam sie jakk mi wytlumaczy ze przez ostatni rok kiedy bywalam u ginekologow pare razy, nikt nie wspomnial o pco i tych wszystkich innych pierdolach. Dobra, nie marudze!

CzarnaMadziu, dziekuje Ci, za to co napisalas;**

Lece tez rzucic sie w wir prrzygotowywan. Trzymajcie sie ;*

reklama
Aniaa musisz być bardzo silna! Często dziewczyny nie mogą wytrzymać jednego-dwóch cykli, a Ty już ponad rok walczysz. Myślę jednak, że to dla Ciebie taka ciężka proba i już niedługo się uda.:) Jak się czegoś bardzo pragnie to musi się udać!:) Ja w to wierzę:)

Anka super, że wracasz!:)

Do góry