reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

india ale nie moze!!masz prace przy monitorze 4godziny a jak juz bedzie takim dupkiem i bedzie ci kazal siedziec to zawsze mozesz pogadac z kims z hrow albo mowic ze poprostu zle sie czujesz.nie zamartwiaj sie teraz tym co moze byc za dwa miesiace!!kochana bo sie zajedziesz!!!wyluzuj pracuj sobie spokojnie ale wlacz o swoje!musisz teraz myslec przedewszystkim o sobie i fasolce!glowa do gory brzuch do produ i ciesz sie zyciem a nie zamartwiaj!!!!my kobiety tak mamy?ty tez pracujesz w korpo?dobrze pamietam??

reklama
madzia bo nam padniesz!:):)
india super!oby juz tak zostalo!!a co do wymyslania pracy bez kompa to pomyslu powinny sie zaraz skonczyc i pewnie juz niedlugo po 4 godz bedziesz wychodzila do domu:)
kasiu ja dalej na zwolnieniu z tymkiem wiec plany to sniadanie zabawa bajka drzema obiad zabawa:)uwielbiam spedzac czas z tym moim tymciochem:)teraz sobie jeszcze slodko spi i podchrapuje:)
Juz padam, dzisiaj seksu nie bedzie:) dziś 20 dc, chyba owulka juz byla:))
Mój ziemniak szaleje, już zjadł śniadanie i bawi się zabawkami w moich nogach:)

Mamakulka - to chyba jeszcze nie drugi ziemniak, mój mnie poobijal:( teraz przeżywa ze mnie boli:))

Witam dziewczynki;)
U mnie wszystko dobrze ,czuje takie lekkie łaskotanie czasami .
Umowilam sie juz na to polowkowe usg na poczatek maja .
Ciumam i tule brzuchatki i staraczki nasze dzielne ;*
Pozdrawiam;*

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

madzia to odpoczywaj:)
moj spioch jeszcze spi:):)a ja wypilam kawe w pizamie i podomce na balkonie!!piekna pogoda sie robi i ptaszki spiewaja:)

reklama
madzia moj tymek konczy 16 miesiecy zaraz.
india ja tez pracuje w korpo..w ciazy z tymkiem pracowalam do konca 6miesiaca jak wrocilam to tam sie tak pozmienialo ze masakra..teraz sie stresuje powiedziec ze jestem w ciazy ale ostatnio uslyszlam ze pewnie jak wroce to mojego dzialu juz nie bedzie..wyluzowalam.wiadomo troche sie stresuje..teraz jestem znowu na l4 bo tymek chory i balam sie ze mnie tam udusza.ale jest taki luz ze malo kto w ogole odczuwa ze mnie nie ma..i jak patrze na moje kolezanki ktore prawie do porodu tam siedza a pozniej jak wracaja to i tak tego nikt nie pamieta.korpo to korpo ma swoje prawa i nie ma co za bardzo sie angazowac!jasne rob swoje bo to swiadczy o tobie.ale nie martw sie i nie siedz tam sortujac jakies kartki czy cos bo to szkoda twojego czasu i twoich nerwow!!/)ja kiedys pracowalam od rana do nocy..ale nauczylam sie ze praca nie jest najwazniejsza:)delektuj sie dzieckiem brzuszkiem a praca sie nie przejmuj!!:):)

Do góry