reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mamakulka - juz Cię nie kusze:p
Cos będzie na powrót chłopa?
Życiową - kolor przypadł do gustu? Ja to jak miałam jaśniejsze to fiksowalam:D

CzarnaMadzia od razu mi lepiej :) bardzo pasuje... teraz juz wiem ze wsztstkie kolory oprócz czarnych mogę mieć. chociaż kieeedys miałam czarne i było ok... może to od wieku zależy[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wczoraj wróciłam ok 12 w nocy już nie odpisywałam ale nie mogłam zasnąć więc nadrobiłam wszystko.
Anette Twojego posta nie skomentuję, powiem tylko tyle że mojemu mężowi otworzyło się nasze forum akurat na Twoim wpisie, i całe szczęście że nie pamiętał hasła, bo by napisał coś od siebie.... Tak się składa że u niego na samochodowym forum też gadają o GŁUPOTACH i nikt normalny się nie bulwersuje. Tyle co mam w temacie do napisania.
AniaH super nastawienie!!! Będę Ci kibicować! Iloś pewnie nie ma większego znaczenia, ważne żeby jakość była :)
Maaaaaaaaaadzia tyle dni?????? Aż zazdroszczę, ale ja bym się chyba zatarła po takim maratonie i chodziła okrakiem :p
Dora jak ząbek? Seksik był?
MałaMi zszokowałaś mnie :o .. i ja również dołączam się do gratulacji ;)
KasiaMarysia wysłałam zaproszenie na fb
Życiowa super z tym wesołym miasteczkiem, nie mam snapa więc wcześniej nie widziałam Marysi <3 :*

CzarnaMadzia od razu mi lepiej :) bardzo pasuje... teraz juz wiem ze wsztstkie kolory oprócz czarnych mogę mieć. chociaż kieeedys miałam czarne i było ok... może to od wieku zależy[emoji14]

Super!:)
A będziesz jeszcze rozjaśnia? :)
Dziewczyny wczoraj wróciłam ok 12 w nocy już nie odpisywałam ale nie mogłam zasnąć więc nadrobiłam wszystko.
Anette Twojego posta nie skomentuję, powiem tylko tyle że mojemu mężowi otworzyło się nasze forum akurat na Twoim wpisie, i całe szczęście że nie pamiętał hasła, bo by napisał coś od siebie.... Tak się składa że u niego na samochodowym forum też gadają o GŁUPOTACH i nikt normalny się nie bulwersuje. Tyle co mam w temacie do napisania.
AniaH super nastawienie!!! Będę Ci kibicować! Iloś pewnie nie ma większego znaczenia, ważne żeby jakość była :)
Maaaaaaaaaadzia tyle dni?????? Aż zazdroszczę, ale ja bym się chyba zatarła po takim maratonie i chodziła okrakiem :p
Dora jak ząbek? Seksik był?
MałaMi zszokowałaś mnie :o .. i ja również dołączam się do gratulacji ;)
KasiaMarysia wysłałam zaproszenie na fb
Życiowa super z tym wesołym miasteczkiem, nie mam snapa więc wcześniej nie widziałam Marysi <3 :*
Haha Wiki:D
Ja wczoraj chodziłam okrakiem:p
Ale dzisiaj jest juz dobrze co ciekawe, nic mnie nie boli:) Podbrzusze i jajniki ucichy i jest spokoj:)
Ale mam ciągle taka wielka ochotę ze chyba na razie nie będę się ograniczac:p
Co najdziwniejsze działam juz od 5 dc... dla przyjemnosci:)

Dzień dobry :)

Wiki, Marysia Życiowej to cała mama:D

Dowela pewnie ma dużo zajęć w związku z przygotowaniami.

Aniaaa_H ja bym powtórzyła badania skoro dawno je miał.

Miłego dnia laseczki .

Ja pije kawkę z jednego ziarenka , mały coś tam się ciepie troszeczkę :)

Dzisiaj moja siostra robi listę co jeszcze ma mi dać :D tyle rzeczy stąd wywioze, że to szok. Dobrze , że mamy busa bo inaczej bym się nie zabrała. 4 kartony ubranek torba butów, wózek , kurtki zimowe, parasolka do wózka... masakra :D

No dowela pewnie pochłonięta :D

Dzwonku kochany jak podróż? ? Sądzę , że skoro nie daje znać to poleciala i teraz w Polsce szaleje. Liczę na to , że da znać po wizycie! !

Łaaaa ja też mam niedługo wizytę :D będzie płytka to wam wrzucę syna do podziwiania :D na 3d to już będzie widać jak wygląda dokładniej :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka my to dzień po dniu praktycznie będziemy na wizytach ;)
mi to wypadają po jednej w tygodniu. jejku mam nadzieje ze wszystko będzie ok...

KasiaMarysia miło jak ktoś mówi ze Maniek do mnie podobny :D

CzarnaMadzia teraz dam im odpocząć troszkę ale za jakiś czas znowu rozjasnie ;)
celem jest powrót do blondu :)

Do góry