reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ola a co sie dzieje??pewnie sie zamartwiasz:/
wyluzuj i opowiadaj co tam u ciebie:)
wiem dzis caly dzien padalo i jest humor kiepski:/a ma tak byc caly weekend:/
kiedy idziesz na badania?
skasowalam post bo chcialam cos dopisac hehe:)

nie wiem kochanie placzy caly czas ze cos sie dzieje
Tak strasznie chcialabym juz uslyszec to male serduszko:(
Bylam dzisiaj u mojego lekarza z wynikami powiedzial ze sa dobre .
Jutro jescze kazal mi zrobic bete czy rosnie caly czas.
Mowi zebym przyszla za tydzien zobaczyc czy zarodek jest
I mowie mu ze ta baba przedwczoraj powiedziala ze to lekkie plamienie to imlantacja ale chyba jakas tepa jest bo to sie dzieje w dniu miesiaczki a nie tyle po juz nikomu nie ufam..
To wczesna ciaza jak dopiero pecherzyk jest
Czytalam ze te plamienia w 1 trym sa u wielu kobiet i to calkiem normlane wazne ze nie jest sama czysta krew
w sumie mialam to jednorazowo tylko teraz juz jest ok
dzisiaj moj kupil mi luteine bo gin powiedzial ze moge brac to nie zaszkodzi a moze pomoc
Zeby czekac bo trudno okreslic ile ta ciaza ma jak mam cykle nieregularne
zebym nie mysala negatywnie bo to niedobrze
Bola mnie sutki mam zylki na cycach i miesnie w pupie nie wiem czy to ma cos wspolnego z ciaza te miesnie ;p
ogolniie rycze caly czas boje sie ze moze mi sie zdarzyc to puste jajo
moj mnie pociesza caluje po brzuchu i mowi ze bedzie ok.
Jak by sie tak stalo to robimy nastepne ale bedzie ok.
no i gin mowi ze macica jest powiekszona ciazowo
faktycznie moze mi sie cos przesunelo skoro dopiero pecherzyk sie pojawil
ehh to sie rozpisalam ...serce mi peknie jak tam nie bedzie dzidzi

reklama
skasowalam post bo chcialam cos dopisac hehe:)

nie wiem kochanie placzy caly czas ze cos sie dzieje
Tak strasznie chcialabym juz uslyszec to male serduszko:(
Bylam dzisiaj u mojego lekarza z wynikami powiedzial ze sa dobre .
Jutro jescze kazal mi zrobic bete czy rosnie caly czas.
Mowi zebym przyszla za tydzien zobaczyc czy zarodek jest
I mowie mu ze ta baba przedwczoraj powiedziala ze to lekkie plamienie to imlantacja ale chyba jakas tepa jest bo to sie dzieje w dniu miesiaczki a nie tyle po juz nikomu nie ufam..
To wczesna ciaza jak dopiero pecherzyk jest
Czytalam ze te plamienia w 1 trym sa u wielu kobiet i to calkiem normlane wazne ze nie jest sama czysta krew
w sumie mialam to jednorazowo tylko teraz juz jest ok
dzisiaj moj kupil mi luteine bo gin powiedzial ze moge brac to nie zaszkodzi a moze pomoc
Zeby czekac bo trudno okreslic ile ta ciaza ma jak mam cykle nieregularne
zebym nie mysala negatywnie bo to niedobrze
Bola mnie sutki mam zylki na cycach i miesnie w pupie nie wiem czy to ma cos wspolnego z ciaza te miesnie ;p
ogolniie rycze caly czas boje sie ze moze mi sie zdarzyc to puste jajo
moj mnie pociesza caluje po brzuchu i mowi ze bedzie ok.
Jak by sie tak stalo to robimy nastepne ale bedzie ok.
no i gin mowi ze macica jest powiekszona ciazowo
faktycznie moze mi sie cos przesunelo skoro dopiero pecherzyk sie pojawil
ehh to sie rozpisalam ...serce mi peknie jak tam nie bedzie dzidzi

Oj Oleczka, będzie dobrze. Daj sobie czas i temu malemu. Niech sobie spokojnie rośnie:) Niestety nic nie da się przyspieszyć.

Podnioslas mnie na duchu bo mi sie ryczec chce jak o tym mysle :( zawsze cykle mialam DOSLOWNIE co do godziny. Piekny sluz i doskonale wiedzialam nawet o ktorej godzinie doszlo do owulki. A teraz piersi mnie bola caly cykl, ze K nawet podczas przytulanka nie moze sie nimi nawet delikatnie pobawic :( do tego kazdy cykl innej dlugosci i nie mam pojecia czy jest owulka czy nie bo ani klucia jajnika ani sluzu :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to mowie ze mnie np nieraz bolaly sutki bardzo brzuch i lalo sie ze mnie
w Marcu cykl w ktorym zaszlam cycy mnie nie bolaly sluzu zero tylko sam brzuch mnie mocno bolal
:)
Raz jest tak a raz tak:) Mamakulka moze Ci napisze:)
a dlugo bralas tabletki??? bo tez moze byc tak ze przez jakis czas po odstawieniu nie ma owulacji zanim organizm sie przestawi

ola nie wolno powtarzam nie wolno ci tak myslec!!!
po pierwsze negatywne mysli przyciagaja negatywne wydarzenia!! po drugie jak juz pisalam wczesniej dziewczyna, nie masz wplywu na to wiec nie zamartwiaj sie i daj fasolce swoje zrobic!wszystko w swoim czasie!

ja tez bym juz strasznie chciala uslyszec serducho mojej fasolinki ale musze byc cierpliwa i poczekac na to!

nie placz tylko sie ciesz tym co masz!!

KasiuMarysiu :*:* dziekuje:*

Tatinka moze faktycznie bo jak by bylo tak jak sobie wyliczylam to pecherzyk powinien byc wczesniej a nie teraz
juz sama nie wiem teraz kiedy to sie stalo:)
A Ty jak bylas to skierowal Cie na bete czy juz cos widzialas?

no nie moge:)nastepna sie martwi na zapas!:):)
ewa ty zamow je zrob a do tego czasu dzialaj ladnie:)
odstawilas 3 miesiace temu tabletki wiec na spokojnie.
a jak wyglada u ciebie teraz,w sensie ktory dc?

ja olu bylam dwa razy na becie,urosla mi ladnie tez. a teraz czekam na wizyte..wiec tez czekam na serduszko:)ale to niestety jeszcze troche:/staram sie o tym tak duzo nie myslec bo zwariowac mozna..

ja olu bylam dwa razy na becie,urosla mi ladnie tez. a teraz czekam na wizyte..wiec tez czekam na serduszko:)ale to niestety jeszcze troche:/staram sie o tym tak duzo nie myslec bo zwariowac mozna..
Tez na pierwszej wizycie nie widzialas nawet pecherzyka?
No ja pierwsza jaka robilam to 358,6 druga 1008 a trzecia bedzie jutro:)
No ale ta pierwsza wzrosla 3 razy jak kazal...Jak beta rosnie to znaczy ze jest dobrze chyba co no tak mowil ?:( :)

reklama
Ledwie nadrabiam Tyle naskrobałyście.
India super że Radzio dostał sie tam gdzie chciałaś i że będzie miał przyjaciela obok. A i na fryzurke czekam.
Aniu H super że wróciłaś bardzo lubię jak piszesz( gilki hi hi)
Nuśka To do dzieła:) niech żołnierzyki trenują atak;) i pęcherzyki pekają
Ola postaraj sie nie zamartwiać, myśl pozytywnie. Beta ci pięknie przyrasta:) będzie dobrze

Do góry