reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Madzia co Ty nie uraziłaś mnie niczym :) Ja się tak łatwo nie urażam a poza tym nic złego nie napisałaś :) No i pewnie że masz racje ale z tym urlopem to nie jest tak że go nie mam. Mam baaa i to zaraz całe dwa tygodnie tylko że ja nie chciałam go tak wcześnie, w tamtym roku miałam na koniec czerwca a teraz początek, przeginka cały sezon letni będę zapier**** w tamtym roku doszło że byłam na zwolnieniu na kręgosłup bo mi wysiadł, i nie że jakaś delikutaśna jestem tylko za dużo roboty na jedną osobę, jeszcze też zależy z kim zmiana czy robisz za siebie czy za dwie osoby. No ale już koniec o mojej pracy, trzeba się cieszyć tym co jest :)

Fajnie że wizyty teraz macie :) jeszcze trochę i się testowanie zacznie :D

Link do: Sernik Snickers - przepis
Dodaje ten serniczek, z ktorego przeppisu ja robilam. Wyszedl taki jak na zdjeciu jest. Pyyychota, slina mi cieknie!

Nusska, sluchaj, nie prrzejmuj sie Mala. Z tymi pecherzykami to rroznie. Moze dam Ci nadzieje mala. U mnie w lutym lekarz powiedzial, ze zadnej owulacji nie beedzoe, ze pecherzyki za male, endo jakies 5 mm, itd., a w kwietniu, teraz 12, lekarka stwierdzila piekna zblizajaca sie owulaacje, grubasne endo. Wiec nie ten cykl to nastepny , jak choddzisz na monitoring, to jeszcze lepiej ;**

Zyciowa, nie moge sie doczekac Twojej relacji, uhuuu! <3

Wiki, India ma racje. Mamy naadzieje, ze beda Twoje dwie kreski. Pamietaj, ze czeka Cie ze mna paarka ;D sciskam Cie mocno, daj rade Mala w tej robocie ;*

Jadlyscie Czekoladowe Ciasteczko z Lidla? Jejuniuuuu, pyszne, jak brownie smakuje! Co jakis czas sobie pozwalam na taka pysznosc ;D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No Madzianniby taknjest z ta kasa ale jednak chciałoby się mieć bo są różne niespodziewane wydatki... wiem jak to u nas wygląda.

W ogóle zamówiłam sobie 3 pary spodni ciążowych don paczkomaty ze strony i przyszły. Ale wzięłam za pobraniem i nie musiałam płacić przy odbiorze. Musze zadzwonić do nich i przelew zrobić.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi cudowne wieści od Violi :) mam nadzieje ze wróci do nas ;)

Ania ja mam lidla nie po drodze ale jak się przeprowadzimy to będę miała blisko i wtedy ciasteczka przetestuje :d

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

No Madzianniby taknjest z ta kasa ale jednak chciałoby się mieć bo są różne niespodziewane wydatki... wiem jak to u nas wygląda.

W ogóle zamówiłam sobie 3 pary spodni ciążowych don paczkomaty ze strony i przyszły. Ale wzięłam za pobraniem i nie musiałam płacić przy odbiorze. Musze zadzwonić do nich i przelew zrobić.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Masz rację, dlatego mamy odłożone pieniądze na czarną godzinę:)

Wiki, mam nadzieje że zobaczysz w tym miesiącu dwie kreski i pójdziesz na l4:)

Życiowa, czekamy na wynik wizyty:) Ja trzymam kciuki za dwójkę!:)

AniaH - co tam u Ciebie słychać?:)

Nuśka - wczoraj zapomniałam Ci odpisać na Twój post:)
Słuchaj, pęcherzyki różnie rosną, u innych trochę wolniej, czasami trochę szybciej:))
Staraj się w tym cyklu ze wszystkich sił, odpowiedz czy ten cykl był stracony pojawi się dopiero z @, nie wcześniej:))

reklama
Do góry