reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No moja mama juz gada ze bedzie zupe dawac jak dziecko 5 miesiacy skonczy haha;D a ja ze no na pewno juz dalas ale i tak pewnie sie przelamie;) ;D
Ej kurde nie moge sie doczekac jak bedziemy sie chwaic co kupilysmy bobasom potem zdjeciami bobasow ale bedzie faaajnie:)

Moja mama mi opowiadała, że mi zupki z mięskiem gotowała, nie karmiła słoiczkami. Ja to popieram , oglądam vloga dziewczyny która od początku ciąży go prowadzi i teraz jak lLili już spora jest :) i ona gotuje , mówi jak wprowadza jedzonko :) noo super , uwielbiam ją:)

A z pieluchami to nic:0 kiedys dawano rade. ja to chyba staro świecka jestem ;/

Nie czyscioszek ale tak jakos rano prysznic muszę wziasc bo jakos nie zolna do życia sie czuje zaspana , i taka nie świeża z wyra , po przytulankach itd , a wieczor tez muszę tak po tym całym dniu z ulicy od ludzi , spocona itd , do czystego łóżka i świeża na przytulanki ha ha, To bardziej w głowie siedzi chyba .
Co do pieluch to ja tam wole pampersy , tetrowych używałam przy córce ale ona ma 12 lat nie te czasy juz :-)
Co do słoiczków to wiadomo wole gotować ale mieć w zapasie 2-3 jak sie nie miało czasu to czemu nie .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry wieczór Kobietki ;*
Miałam nie pisać, ale jak już zajrzałam to się odezwę ;) Godzinkę temu wróciłam z pracy i normalnie padam na twarz... Uwielbiam takie dni w pracy, ale w domu później siły na nic nie mam ehh.
Dziękuję Dziewczynki za miłe słowa ;* dzisiaj już humorek mam troszkę lepszy :)
Życiowa baaaaardzo się cieszę z Twoich 6 cm szczęścia! :D wrzucaj zdjęcie Maleństwa jeśli masz Kochana :)
KasiaMarysia dziękuję za filmik, podnosi na duchu ;*
Przepraszam, że nie odpiszę każdej z was, ale naprawdę lecę już do łóżka bo jutro znowu cały dzień w pracy ;/
Ściskam Was wszystkie :*
Dobranoc ;)

Kulcia dobranoc dla Ciebie i Igiego<3
Nuska wypoczywaj:*
KasiuMarysiu a Ty jakie mialas objawy oprocz bolu brzucha i tego ze zrobilas sie ciasna? bo ja jak narazie tylko to i zyly mam na piersiach.. zadnych zachcianek wymiotow a spac to nie wiem czy mi sie chce momentami na ciaze czy z tego ze sie nie wyspalam haha;D
Moze dojda jakies pachwiny albo zgaga kiedys;p
a moze prawie bezobjawowo ja przejde:)
ale juz ledwo sobie tabletke wkladam;D
Na poczatku moj mi powiedzial ze jakos dziwnie tam mam ..teraz juz sama czuje pytam sie go wczoraj i co ciasna a on i to jak;D :-D

Lece sie myc i spac laseczki nawet sprzatac mi sie juz nie chce jutro o 18.40 wizyta u gin kurde ze tak pozno;/
Mam nadzieje ze sie cos pokaze!
Doranoc kochane moje:*:*:*

Kuleczko śpijcie dobrze Aniołki :)

OlaMagada ja Cię rozumiem , kiedyś też 2 prysznice teraz czasem rano czasem wieczorem. U Ciebie to gorąvo więc normalne że prysznic na odnowienie:)

Olu u mnie to hohohoho. Zanim test wyszedł to chodziłam zła i bolała lewa strona czyli jajnik i pachwina, śluz biały też był no i sutki bolały. Wyostrzył mi się węch, suszyłam włosy , a tu pachniał popcorn. Schizy :D.
Już późniejszy etap to zachcianki na słodkie, po pewnym czasie mega ochota na kiwi. Były dni że 5 dziennie jadłam. Następnie zero apetytu, nic nie mogłam jeść prócz jogurtu na śniadanie. Nudności i wymioty, nawet zdarzyło się w 2 trym.
Wszytsko mi śmierdziało. Normalnie zaczęłam jeść ok 14-15 tydz. Normalnie czyli śniadanie, obiad, kolację. A teraz jest nawet spoko, przeszkadza mi zapach z lodówki, smażący się olej lub smalec.
U Ciebie Olu to początek, początku jeszcze hormony tak nie szaleją. Zacznie się w ok 7-8 tyg.

Nuśkaaaa mam nadzieję, że Ci sie uda!

Aniaa to teraz będziesz się wozić . KOjarzy mi się tekst z Hell's Kitchen 3 edycja Szef Piotr mówi do Marty "wiozę się pomału, wiozę się pomału " obierała wtedy chyba rybę:D

reklama
Do góry