reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania-Jak była krecha to jest ciaza !!
Nie bardzo rozumiem to wyschnięcie i zniknięcie kreski ? Zrób zdjęcie !
I skocz po inny test , moze jakiś felerny ...
Ale jak były 2 kreski to ciaza na bank

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziolszki, dziekkuje za szybki odzew i zainteresowanie moje Kochane, ale zdjecia nie ma sensu dodwac, bo jest negatywny. Wysechl i jest tylko bialy slad, ktory nawet na zdjeciu nie wychodzi mi. :( no durna jestem, czekalabym z dupa spokojnie, to teraz jeszcze Wam nerwy psuje!
Olciu, wlasnie tez mnie to zdziwilo. Wlozylam paseczka do sikow, wedle instrukcji odczekalam 6 sekund, wykladam, przygladam sie, i przesuwajace sie siki zabarwily pieknie kreske testowa, czego w zyciu na oczy nie widzialam i stalam jak oniemiala. Siki przeszly do konca, kontrolna "rosla w sile" jeszcze bardziej, a testowa zniknela.
Dziadostwo nie test!
Mam jeszcze dwa, ale boje sie robic. Moze jutro? Moze poczekac? Bo chyba wyskoczylam jak z konopii dzisiaj z tym tesciorem...!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tym bardziej, ze ta testowa byla paare sekund, nie tylko kiedy "siki przechodzily". Zostala rowno z kontrolna. I znikla. No ktos mnie chyba do gory nie lubi!

Aniu ja też tak kiedyś miałam, gadałam z mężem jak pasek nasiąkał... i byłam w szoku bo kreska się wybarwiła na czerwono, a potem przeszło dalej i tylko kontrolna została:(
Ale u Ciebie to jeszcze za wcześnie na test, nic dziwnego że nie wyszedł:)

Zroobie jakk sie zesikam, bo mi sie nie chce narazie w ogole ;D ale masz racje. juz za prrzeproszeniem ****, zeobie drugi. Zostawie jeden na jakies pojutrze, albo pojde na te pieprzona bete, bo co mi szkodzi dwie dychy wydac, co nie?

Pewnie Madziu masz racje i o jebany blad testu. Wsadze drugi jal mi sie siku zachce, bedzie negatyw to se daje spokoj i w piatel przed weekendem ide na bete, zeby w spokoju odbic swoje nieszczescie na majowce, zakrapiajac sie alkoholem.

Powtorzylam, sytuacja adekwatnie podobna. Byla i sie zmyla kreska. Test nasiakal, obie kreski sie pokazaly wyrazne, kilka sekund minelo, mialam nadzieje, ze zostana obie, bach - nie ma kreski testowej. Felerne, ewidentnie... gdyby wykrylo hcg kreska by zostala. A nie "pojawiam sie i znikam".
Alez jestem na siebie zla. Co mnie podkusilo dzisiaj zaczynac testowanie, glupota tylko moja wiellka straszliwie...!

reklama
Do góry