reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Melduję się w dwupaku ! :)

India pokręcone to rozliczanie. Mam nadzieję, że naściemniałaś że źle się czujesz itp. Myślę co by Ci tu doradzić i sama nie wiem...
A łóżeczko fajnie, że nowe będziecie mieć :) A wiesz najtańsze w ikei szukałam 160 zł więc nie majatek i materac dobierzecie:)

Życiowa ale smaka narobiłaś tym ciastem mmmmm w związku z tym zjadłam paczkę małych czipsow paprykowych, śmietankowych, nekatrynkę i mentosy tofii zaraz zjem princesse:)

Witaj Tynka! :)

Nadziejka łóżeczko extra :) zakryj sobie tak jak piszesz:) I brzuchol też duuuuuuuuuuuży ale nie aż tak bardzo :p

Kulcia zdjęcie jak z katalogu z ubranek dla dzieci:)
Pępuszek już ładny piszesz :) pochwal się.

A więc wybrałam sie do tych Kielc, w drodze miałam kłucie, bo oczywiście szybko szłam. Dojechałam spokojnie z ok 10 min do miasta iii jak mnie zaczęło kłuć matko i skurcze przy tym miałam. No myślę kufaaa rodzę chyba. Usiadłam na przystanku i czekałam na koleżankę, bo jej autem jechaliśmy. W drodze do Kielc parę skurczy i teraz czuję lekki. Jadę rano do lekarza niech mnie tam zobaczy :)
W Ck zjadłam dobrą sałatkę : rukola, oscypek grilowany z żurawiną, ogórek świeży i papryka:)

reklama
Nadziejka świetne łóżeczko, jak się kiedyś doczekam brzdąca to się zgłoszę po nazwę sprzedającego. No a brzusio Twój coraz większy :)
Życiowa serca nie masz z tym ciastem. Ja staram się ograniczyć słodycze, jem 2 do 3 posiłków dziennie a nic nie spada. Wręcz przeciwnie jestem taka gruba. Ostatnio przed wyjściem, po tym jak mnie wtedy kurier z równowagi wyprowadził, nie miałam się w co ubrać. Mój mąż wywalił całą szafę na łóżko i co? We wszystkim ten bęben mi się opina i zaczęłam dosłownie ryczeć. Odstawiłam te leki od gin. W sumie mam jeszcze listek ale odpuściłam, skoro się nie staramy to nie będę tego brała.
KasiaMarysia i jak przeszło Ci? Pojechałaś?
A i DZIĘKUJĘ WAM BARDZO za nazwę tego kremu :) kupiłam, myślałam, że takie rzeczy kosztują więcej a to tylko 4 zetki.
Wcześniej pisałyście o promocjach, ja szukałam ubrań dla chłopców, chodzą do gimnazjum ale są mali i mama mnie poprosiła, żebyśmy coś wyszukali. Na takie promocje trafiliśmy w sobotę. Dodatkowy problem był w tym, że wszystko musiało być razy dwa takie samo. Kupiłam świetne kurtki po 75zł a wcześniej 120 a jeszcze wcześniej 175 albo 145, średnio widać. Najszybszy zakup w moim życiu. Patrzymy 3 sztuki jedna mała i dwie na 152/158 czy jakoś tak. No kurde czekały na nas. Kupiliśmy jeszcze bluzy i koszulki i dostaliśmy rabat, bo jak mój był w toalecie to podeszła do mnie dziewczyna i dała mi rabat na 20% Jutro pokażę zdjęcie.
Teraz padam na ryjek, a co gorsza jutro jeszcze raz do tego debila trzeba jechać.

Melduję się w dwupaku ! :)

India pokręcone to rozliczanie. Mam nadzieję, że naściemniałaś że źle się czujesz itp. Myślę co by Ci tu doradzić i sama nie wiem...
A łóżeczko fajnie, że nowe będziecie mieć :) A wiesz najtańsze w ikei szukałam 160 zł więc nie majatek i materac dobierzecie:)

Życiowa ale smaka narobiłaś tym ciastem mmmmm w związku z tym zjadłam paczkę małych czipsow paprykowych, śmietankowych, nekatrynkę i mentosy tofii zaraz zjem princesse:)

Witaj Tynka! :)

Nadziejka łóżeczko extra :) zakryj sobie tak jak piszesz:) I brzuchol też duuuuuuuuuuuży ale nie aż tak bardzo :p

Kulcia zdjęcie jak z katalogu z ubranek dla dzieci:)
Pępuszek już ładny piszesz :) pochwal się.

A więc wybrałam sie do tych Kielc, w drodze miałam kłucie, bo oczywiście szybko szłam. Dojechałam spokojnie z ok 10 min do miasta iii jak mnie zaczęło kłuć matko i skurcze przy tym miałam. No myślę kufaaa rodzę chyba. Usiadłam na przystanku i czekałam na koleżankę, bo jej autem jechaliśmy. W drodze do Kielc parę skurczy i teraz czuję lekki. Jadę rano do lekarza niech mnie tam zobaczy :)
W Ck zjadłam dobrą sałatkę : rukola, oscypek grilowany z żurawiną, ogórek świeży i papryka:)

Zapomnialam powiedziec, zebys pozdrowila moje miasto i powiedziala mu, ze tesknie :)
Na az mnie gula scisnela jak sobie pomyslalam, ze chodzisz sobie kieleckimi uliczkami. Na szczescie 16 wrzesnia lece do Polski to zobacze mije ukochane Kielcowki [emoji179][emoji177][emoji178][emoji873][emoji175][emoji307][emoji176]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka świetne łóżeczko, jak się kiedyś doczekam brzdąca to się zgłoszę po nazwę sprzedającego. No a brzusio Twój coraz większy :)
Życiowa serca nie masz z tym ciastem. Ja staram się ograniczyć słodycze, jem 2 do 3 posiłków dziennie a nic nie spada. Wręcz przeciwnie jestem taka gruba. Ostatnio przed wyjściem, po tym jak mnie wtedy kurier z równowagi wyprowadził, nie miałam się w co ubrać. Mój mąż wywalił całą szafę na łóżko i co? We wszystkim ten bęben mi się opina i zaczęłam dosłownie ryczeć. Odstawiłam te leki od gin. W sumie mam jeszcze listek ale odpuściłam, skoro się nie staramy to nie będę tego brała.
KasiaMarysia i jak przeszło Ci? Pojechałaś?
A i DZIĘKUJĘ WAM BARDZO za nazwę tego kremu :) kupiłam, myślałam, że takie rzeczy kosztują więcej a to tylko 4 zetki.
Wcześniej pisałyście o promocjach, ja szukałam ubrań dla chłopców, chodzą do gimnazjum ale są mali i mama mnie poprosiła, żebyśmy coś wyszukali. Na takie promocje trafiliśmy w sobotę. Dodatkowy problem był w tym, że wszystko musiało być razy dwa takie samo. Kupiłam świetne kurtki po 75zł a wcześniej 120 a jeszcze wcześniej 175 albo 145, średnio widać. Najszybszy zakup w moim życiu. Patrzymy 3 sztuki jedna mała i dwie na 152/158 czy jakoś tak. No kurde czekały na nas. Kupiliśmy jeszcze bluzy i koszulki i dostaliśmy rabat, bo jak mój był w toalecie to podeszła do mnie dziewczyna i dała mi rabat na 20% Jutro pokażę zdjęcie.
Teraz padam na ryjek, a co gorsza jutro jeszcze raz do tego debila trzeba jechać.

Wiki nie ilosc posilkow sie liczy a ich jakosc i kalorycznosc. Jedzac 2 posilki dziennie robisz sobie tylko i wylacznie krzywde.
Jesli masz ochote schudnac ale zdrowo i z glowa to zapraszam Cie na strone biebio.pl i na fb dieta bebio.
Jesli masz pytania to daj znac a dam Ci namiary na mojego fejsbuka na priv.

Ja diete z bebio zaczelam dokladnie 17 lipca z waga 66,8kg, teraz minelo 5 tyg. i waze 62,5kg.
Jem pysznie, zdrowo i co najwazniejsze to nie chodze glodna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To dzien dobry, bo wyglada na to, ze ja dzisiaj pierwsza :-)
Marysia, w nocy nic Cie nie zlapalo??? :-)

O, kurcze zaczynam 34 tydzien!!!! :-D
Ostatnio czas zapitala [emoji33]

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Dzien dobry [emoji4] mi skurcze w nocy troche ustąpiły , ale wieczor od 20tej do 24tej był okropny myślałam ze polecę na porodówkę , a moj tylko sie śmiał i gadał żebym dała skończyć pokój chociaż , ok wedle życzenia chyba go posłuchała [emoji38][emoji38][emoji38][emoji12]zobaczymy co dalej [emoji848][emoji848][emoji848]ale daje sobie góra 3 dni .
U mnie słonko juz na nogach jestem druga po indi ;-) obudziła mnie ścierpniętą ręka a co innego ... U nas dziś sie zapowiada 35• a jak inaczej .
Idę robić śniadanko ... [emoji39][emoji39][emoji39][emoji500][emoji500][emoji500][emoji477]️[emoji477]️[emoji477]️[emoji514][emoji514][emoji514]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 39tc

Hej ja też już na nogach bo ten lekarz. Igi w nocy marudzil bo chciał spać ze mną. Z tata nie z szumisia o dziwo nie że smoczkiem nie tylko u mamusi na piersiach :) no to co miałam zrobić :) a teraz ja się szykuje a chłopaki śpią. Zaraz budzę.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry