reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzwoneczku, to duzy problem, bo rzeczywiscie jak tu wyjsc gdziekolwiek? Wiem, ze sie latwo mowi, ale probuj ile wlezie, musi sie przyzwyczaic biedula :-(

Kasia, super, ze jest juz bryka. :-) pokaz nam!

Anka, jak lezalam pp pprodzie to tez bylo tak.suche powietrze, ze w gardle drapalo.
Jak dlugo bedziesz tam lezala?

3jvz8ribeqwvt6ck.png
Gdybym wiedziała że tyle będę czekać na wynik to bym pogadala żeby mnie na weekend wypuścili. Może jutro będzie wynik ale i tak decyzję o szwie podejmie w poniedziałek ordynator.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia fajny wozio [emoji5]
My wybraliśmy podobny model, ale inne kolorki. Mieliśmy w zeszłym tyg zamówić bo czeka się 6 tyg, ale nie wyszło. Chyba zaraz po Świętach skoczymy

5djy3e3kpgua6zwe.png

KasiaMArysia no pewnie,że mam :)
Anna rzeczywiście w niektórych sklepach trzeba czekać 6 tygodni ale jak się poszuka to w sumie się okazuje,że można wiele modeli znaleźć od ręki. CHyba,że chcesz jakiś kolor rzadko kupowany? Bo wtedy z tego co zauważyłam to rzeczywiście czekać trzeba.
Anka jest szansa,że jutro Cię wypuszczą?:)

Cześć ależ tu gwarno, chwilę sie zagapiłam i już nie mogę nadrobić bo wciąż nowych wiadomości przybywa.
U nas starania w toku, są tu jakieś czekające na kreseczki czy same mamusie? [emoji7] ależ cudne macie Bąbelki, sama radość [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anna rzeczywiście w niektórych sklepach trzeba czekać CHyba,że chcesz jakiś kolor rzadko kupowany? Bo wtedy z tego co zauważyłam to rzeczywiście czekać trzeba.

Jaka wersje koorystyczna?

3jvz8ribeqwvt6ck.png
Kolory raczej standardowe, ale jeden materiał to takie coś niby koronka stąd te 6 tyg
Ale jak się wymyśla to się czeka [emoji3]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Anna a gdzie zamawiałaś? Viola tak czekała i czekała a okazało się że w tym kolorze co ona chce to bedzie musiała długoo czekać.
Viola dobrze pamiętam?

Dzien dobry wszystkim:)

Do góry