reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Przyszly nam zamowione opaski, troche jak prezencik pod choinka ;-)
1486461127-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie wygląda[emoji7][emoji7]

Nadziejka mojej wyszły ale teraz daje czadu.
Ostatnio tak ją usypiam
1486466619-aaaaaa.jpeg

Bujam nogami i śpiewam jadą jadą misie

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiu, super :-) teraz spokojnie czekajcie sobie w domu.

Marysiu, moja kiedys tez tak zasypiala, ale ostatnio krolewna kaze sie nosic i bujac, wiec szybko zawijka w chuste i luz.
Nie mam tylko jak przez te jej humorki uczyc sie wiazania nowej chusty, ale jakos sie ogarniemy w koncu

Dziewczyny powiedzcie mi jak to było z siadaniem u Waszych starszych bąbli ? Dziś wyczytałam, że kategorycznie nie wolno pozwalać dziecku siadać z pół leżącej bądź leżącej pozycji. Igi tak siada i nie ma szans żeby inaczej się zachowywał. Podobno to przez to , że od małego był źle noszony. Zwariuje xD

Ada jest cudowna. Pisałam już kiedyś ale się powtórzę. E gzo ty ka! Piękna.

Kasiu fantastycznie, że wychodzisz. Wspaniałe wieści.

U Igiego nic w buzi nie ma :) dzisiaj nie spuchniete i tylko gryzie co popadnie.

atdctrd8ammce1aq.png

Kulka, dzieki :-)
Ja nie pamietam jak to bylo, ale jesli dziecko samo siada to niech cwiczy. Nie powinno sie na sile sadzac. Tak mi sie wydaje

Kulcia musisz lekarza zapytać .

A to zakupy:), fartuszek do jedzenia i kaszka dla mnie:)
1486473189-aaaaaa.jpeg
1486473192-aaaaaa.jpeg

Doszlo mleczko. Tak wygląda.
1486473228-aaaaaa.jpeg
1486473256-aaaaaa.jpeg

Ale mam wrażenie że po sudocremie ma lepszy brzuszek. Gdzieś czytałam żeby posmarować i spróbowałam.

Kasia super że wychodzicie:):)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry