Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od kupowania tego wszystkiego wstrzymuje mnie jeszcze to, że nie miałabym gdzie wszystkich tych gratów zmieścić. Pościele i tak już wypełniają pół szafy, łóżeczko stoi w pudle nierozpakowane za drzwiami. Wanienki na razie nawet nie myślę kupować, bo nie mam pojęcia, gdzie bym ją upchała, nie mówiąc już o wózku (nie wiem, gdzie go stawiać już po porodzie, a co dopiero teraz)... Niby duże mieszkanie i dwa pokoje, ale w dwie osoby jakoś łatwiej było się w nim ścisnąćJak nic trzeba rozbić bank i dom budować
![]()
tunia
Co do firmy Lovi, u mnie w mieście mało jest dostępna, a nie chce znowu robić zakupów przez internet bo to się naprawdę nie opłaca. Ciuszki dla dziecka kupuje zawsze w dyskontach odzieżowych albo ciucholanadach albo na wyprzedażach i wychodzi taniej jak zamównienie na allegro. Dlatego nie wpakuję się w produkty firmy, których nie mogę w każdej chwili kupić w sklepie, bo jak mi przegryzie smoczka od butelki to nie będę na niego czekać parę dni, az przyjdziew paczce. :-)