reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
a oto moje dzisiejsze zakupy za 30 zł:D normalnie się napatrzeć nie mogę hehe:)

DSC06009.jpgDSC06013.jpgDSC06010.jpg

Ile Wy już rzeczy dla maluszków macie! A ja dopiero się przełamuję. Dziś kupiłam paczkę pieluszek jedynak, bo była promocja, ale zastanawiam się, czy w ogóle je użyję, bo mi się chyba jakiś kolos szykuje;) No i ręcznik frotte i skarpeteczki. Chyba powinnam się przy Was wstydzić, że tak zaniedbuję maluszka. Miałam mocne postanowienie, że zrobię zakupy, ale jak weszłam do sklepu, to zgłupiałam od nadmiaru wrażeń. Czasu coraz mniej i w zasadzie mam 2 miesiące, żeby wszystko sobie skompletować.

matko Ewwe jaki to rozmiar jest, ale są mega :D kurcze ja to sie boje kupwać czegokolwiek, i czekam na 28 tc by potem pewnie przestawić na 34tc - tak być paranoiczką to moje drugie imie :(

body z portkami to 56, a dres i porteczki z czapką to 62:)

się wkur*****łam:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Napisałam do kobitki od wózka czy już go wysłała,a ona do mnie z tekstem że pieniądze jeszcze nie doszły...Jak kuźwa nie doszły jak przelew wyszedł w pon rano od nas...Gołębiem pocztowym już by jej doszły a co dopiero mówić o przelewach internetowych...sie leniowi pupy na poczte nie chce ruszyć to niech napisze że pieniadze sa ale wózek jeszcze nie wysłany bo nie moze.. ja do grudnia mam jeszcze troche czasu, a kłamstwa to nie cierpię:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

ehhh wózka mi się zachciało:-D oby tylko babka była uczciwa bo teraz to mnie różne myśli nachodzą.

I w ten oto cudowny sposób - jak baardzo mi się chciało spać - tak baaardzo mi się teraz nie chce:/

Ostatnia edycja:
ewwe bardzo ładne ciuszki:tak::tak:
współczuję nerwów mam nadziję ze babka nie okaże sie oszustką i wyśle wózek :dry:
Wroblik7 niezle zakupki poczynilaś:tak::tak:
Sarka urocze ubranka zakupiłaś:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ewwe nie martw się, w przyszłym tygodniu na pewno wózek będziesz miała już w domu.

Zapomniałam napisać, że kupiłam sobie "Pierwszy rok zycia dziecka". Jestem w trakcie lektury początkowych rozdziałów, bo książka jest tak napisana, że ponad 100 stron trzeba przeczytać, zanim w ogóle dojdzie się do rozdziału o noworodku ;) Więc czytam o karmieniu, ale za chwilę będzie fragment o zakupach dla maluszka i czekam na niego z niecierpliwością :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry