reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Tez chce wózek z możliwościa montażu foteliku maxi cosi :tak:
Dlatego myślałam o x-landerze. Drugi co mi się podoba to Implast Bolder SD i właśnie Espiro GTX. Wiecie może czy do nich można montować maxi cosi?

cristalrose zdjęcia nie będę robiła bo mi się sprzątać nie chce:)
wklejam więc zdjęcie tego samego wózia co ja mam.

Zobacz załącznik 279687

mój jest używany, ale w idealnym stanie, z fotelikiem zapłaciłam za niego 600 zł...
Niestety nie stać mnie na 2000 choć baaardzo bym chciała kupić małemu świetny wózeczek.
W każdym razie, ten na razie jest ok:) ciekawe jaki będzie jak zacznę go używać...

Mi też się ten wózek podoba i też taki kupię,niebieski tylko troszkę inny :)

Ja bez fotelika nie wyobrażam sobie jazdy samochodem z dzieckiem. Chyba bym zawału dostała.
A w gondolce Zuza jeździła do 6-7 miesiąca. Mamy podnoszone oparcie w gondoli i pasy dzięki czemu ciekawa świata Zuzia mogła już obserwować co się dookoła dzieje. Bardzo fajna sprawa.

cristalrose piękny wózeczek. Podoba mi się taki szalenie. Mam z tej samej firmy po Zuzi tylko bez skrętnych kół i właśnie tylko tego mi w nim brakuje:) Jestem baaaardzo zadowolona. Wielkie promowane koła to moje zboczenie ;)

Tez chce wózek z możliwościa montażu foteliku maxi cosi :tak:
Dlatego myślałam o x-landerze. Drugi co mi się podoba to Implast Bolder SD i właśnie Espiro GTX. Wiecie może czy do nich można montować maxi cosi?
W X-Landerze możesz spokojnie dopiąć fotelik samochodowy tylko musisz dokupić adapter.

Ewwe, cristalrose śliczne te wózki! A najbardziej urzekła mnie kolorystyka - UWIELBIAM niebieski i każdy jego odcień :) Sama mam nadzieję kupić X-Landera XA w niebieskiej kolorystyce.

Ostatnia edycja:
A ja taki wózek firmy Chicco zakupiłam, może macie na jego temat jakieś zasłyszane opinie?Bo się rochę martwie, że trzy kołowy jest...

Zdjęcie582.jpgZdjęcie585.jpgZdjęcie584.jpgZdjęcie586.jpgZdjęcie587.jpgZdjęcie583.jpg

Boże Sarka jak ty to tanio kupiłaś!! Ja za butelkę Avent 260 ml dałam 30 zł a ty za 19 znalazłaś :-p I tu mam pytanie - ile butelek powinnam mieć?? I czy mniejsza butelka jest konieczna??

reklama
Boże Sarka jak ty to tanio kupiłaś!! Ja za butelkę Avent 260 ml dałam 30 zł a ty za 19 znalazłaś :-p I tu mam pytanie - ile butelek powinnam mieć?? I czy mniejsza butelka jest konieczna??
Wiolcia spędziłm dzis na all w tym celu pare ładnych godzin, wyszukiwałam, porównywałam i udało mi się zapolować:tak:
Butelka ta mała 125 jak najbardziej na poczatek - tą wielką to ja z myślą na potem raczej kupiłam ale na poczatek ta mała ok, bo takie maleństwo to z pocz. po 50, 70, 90ml je i tak z każdym tyg coraz więcej więc wielka jest za wielka, Ja mam dwie te małe - jedna przy laktatorze do mleka a druga kupiłam do wody, herbatki:tak:
Smoczek jak jest od 0m to jak najbardziej ok:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry