T
Tunia85
Gość
a do wózka bebetto magnum można montować foteliki maxi cosi 0-13 kg
hihi, to chyba już wiem jaki wózek kupię 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cristalrose zdjęcia nie będę robiła bo mi się sprzątać nie chce![]()
wklejam więc zdjęcie tego samego wózia co ja mam.
Zobacz załącznik 279687
mój jest używany, ale w idealnym stanie, z fotelikiem zapłaciłam za niego 600 zł...
Niestety nie stać mnie na 2000 choć baaardzo bym chciała kupić małemu świetny wózeczek.
W każdym razie, ten na razie jest okciekawe jaki będzie jak zacznę go używać...
W X-Landerze możesz spokojnie dopiąć fotelik samochodowy tylko musisz dokupić adapter.Tez chce wózek z możliwościa montażu foteliku maxi cosi![]()
Dlatego myślałam o x-landerze. Drugi co mi się podoba to Implast Bolder SD i właśnie Espiro GTX. Wiecie może czy do nich można montować maxi cosi?
kompletnie nie znam wózków chiccoA ja taki wózek firmy Chicco zakupiłam, może macie na jego temat jakieś zasłyszane opinie?Bo się rochę martwie, że trzy kołowy jest...
Zobacz załącznik 279766Zobacz załącznik 279767Zobacz załącznik 279768Zobacz załącznik 279771Zobacz załącznik 279772Zobacz załącznik 279773
ale wygląda fajnie
to jakaś okazja?

Wiolcia spędziłm dzis na all w tym celu pare ładnych godzin, wyszukiwałam, porównywałam i udało mi się zapolowaćBoże Sarka jak ty to tanio kupiłaś!! Ja za butelkę Avent 260 ml dałam 30 zł a ty za 19 znalazłaśI tu mam pytanie - ile butelek powinnam mieć?? I czy mniejsza butelka jest konieczna??