reklama

Wszystko dla maleństwa

Dzięki, macie rację... Lepiej ją mieć niż potem żałować że się nie kupiło... Tego jest tak dużo że powoli się gubię się w tym co powinnam mieć a co jest nie koniecznie przydatne... Z drugim będzie łatwiej :)

reklama
Ewwe - to pochwal się swoim powozem...dobij nas :-D :rolleyes: - ja to na razie jestem na etapie wybierania modelu, znalazłam prawie idealny - lekki, mimo że na pompowanych dużych kołach i z fotelikiem maxi cosi (ostatnio odkryłam, że mamy samochód z isofix:tak: )
ale żeby nie było zbyt pięknie zestaw kosztuje ok 2000 zł. No cóż, czego to się nie robi dla maleństwa ;-)
A tak w ogóle to nie mam jeszcze prawie nic.

cristalrose zdjęcia nie będę robiła bo mi się sprzątać nie chce:)
wklejam więc zdjęcie tego samego wózia co ja mam.

ocean3in1.jpg

mój jest używany, ale w idealnym stanie, z fotelikiem zapłaciłam za niego 600 zł...
Niestety nie stać mnie na 2000 choć baaardzo bym chciała kupić małemu świetny wózeczek.
W każdym razie, ten na razie jest ok:) ciekawe jaki będzie jak zacznę go używać...

Margaryt my wybralismy Kindersitz-Test: Detailseite kierowalismy sie bezpieczenstwem i tym by fotelik przeszedl odpowiednie testy zintegrowany z baza bo na takim foteliku z baza wlasnie nam zalezalo, bywalo ze b.dobre foteliki ktore przechodzily testy rewelacyjnie bez bazy, podczas wypadku zamontowane w takowej wyrywaly sie :/
No wiec mamy ten, byl jeszcze chicco ale wydawal mi sie strasznie "lysy" ;)

Odnosnie gondolki, wychodzenia na spacer zima i wozenia dziecka na spacery! w foteliku to: fotelik jest od jazdy autem ew od krotkich wypadow do sklepu lub do lekarza, nie moze takze sluzyc jako lezaczek. Dla maluskiego i kilkumiesiecznego dziecka tylko gondolka, spacerowka to szalony pomysl ;D, taki wozek jest dla malucha ktory jest na tyle stabilny ze moze jezdzic wiecej w pozycji nie lezacej. A co do wychodzenia zima, jedni wola kiszone ogorki(kiszone w domu dzieci w tym wypadku) a inni propaguja zdrowszy tryb zycia, zima to tylko zima, pora roku jak kazda. W kazdym razie spacery jak najbardziej wskazane chyba ze ktos chce stworzyc nowego Michaela wiec do niezbednikow dzieciowych trzeba jeszcza namiot tlenowy dopisac :PPP coby powietrze bylo czyste :D

Ewwe czyli bedziemy pomykaly praktycznie ta sama firma tylko innymi modelami ;D w kazdym razie mysle ze bedziesz zadowolona :D wozeczek sliczny
Cristalrose wrzuc ten zestaw, ciekawa jestem co to za wozek ze lekki (takie normalnie na wage zlota :))

Ostatnia edycja:
a mnie się podobają wózki polskiej firmy bebetto, http://www.bebetto.pl,
podoba mi się model vulcano http://allegro.pl/bebetto-wozek-vulcano-kola-piankowe-gratisy-i1201815809.html,
i murano http://allegro.pl/polski-wozek-murano-bebetto-gratis-luk-hit-2010-i1201815811.html

i tiger http://allegro.pl/bebetto-polski-wozek-tiger-kola-pianka-nowosc-i1211671978.html
tylko ten wygląda na strasznie duży, ale w sklepie wyglądał fajnie

tylko ten vulcano lżejszy o 4 kg bo ma koła piankowe, a znów ten murano chyba ma lepsze wyposażenie,

zresztą ja ciągle nie wiem na jakie koła się zdecydować, na pewno piankowe zmniejszają o dużo wagę wózka, bo dziś ważyłam je w rękach w sklepie, ale też się boję tych obrotowych bo słyszałam, że po żwirze czy nierównej nawierzchni nie chcą jeździć, a po prostym prowadzi się leciutko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewwe fajny wózio. Czy to jest Espiro GTX?

właśnie nie GTX :) to jest vector 4 air, GTX niestety był droższy, i gdyby nie względy finansowe to pewnie bym się na niego zdecydowała:)
Ale cieszy mnie fakt że ten wózek to z 8-9 kilo max waży:)

A Ty Salomii jaki masz model?? Atlantica może?:) bo moi znajomi mają i są baaardzo zadowoleni:)

Cristalrose też patrzyłąm na ten wózio:) śliczny jest nie ma co:) i kolorystyka....super:)

nooo przesliczny, ma takie kolory ze przypomina mi smerfowe lody jakie jadlam w Wiselce :)))) kurcze ja tez bede miala niebieski :)) Arlenka bedzie najbardziej niebieska dziewczynka na forum heheeh

reklama
salomii ja tez mam niebieski wózio:-D

śliczne te wózeczki pokazujecie, każdy ładny:tak:
pamiętajcie by zwracać uwage na amortyzacje by ni był za sztywny no i te pompowane koła dla mnie to promo jednak:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry