Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A C. wymyślił wczoraj żeby fotelik kupić z recaro, choć najtańsze nie są, a ja się już na maxi cosi nastawiłam, ale te z recaro to są z firmy, która robi fotele kubełkowe dle ferrari i fotelik spełnia najwyższe standardy bezpieczeństwa,
a maxi cosi na II miejscu, więc ja już nie wiem, w ciąży lubię mieć stabilność i jak
strasznie się nam z C. to podoba, łóżeczko z funkcją pokoiku, Bellamy Meble Dziecięce. Dla dzieci i młodzieżowe
łóżeczko będziemy mieć normalne, ale, że to coś na stronie kosztuje ponad 1500 zł, to pójdziemy do stolarza zobaczyć czy zrobi i za ile taką półeczkę do łóżeczka, dużo lepsze rozwiązanie jak komoda, a i wszystko pod ręką, bo ja już pokój mierzę i myślę co jak gdzie ustawić,
a fotelik kochana to kup sobie taki jak Ci sie podoba i sprawdz wczesniej go w rankingach na fotelik info i na tej niemieckiej stronie ADAC, tam masz poszczegolne testy z kolejnych lat, min z 2010r sprawdzilam z ciekawosci ten fotelik o ktorym pisalas i jest niezly ale np maxi cosi w isofix jest lepszy. Ja mialam ciezki orzech do zgryzienia bo nie mam isofix :/ ale z fotelika jestem zadowolona, najbardziej mnie szokowalo podejscie w sklepach jak szukalismy, wielokrotnie spotykalismy sie z taka odpowiedzia - takich drogich nie mamy, one nie schodza bo ludzie nie kupuja za taka cene, mozemy zamowic :O dodam ze fotelik z baza kosztowal 650zl czyli nie tak zle
Ja na 100% włożę Malucha prosto ze szpitala do fotelika. Przecież one są wyprofilowane, są osłonki podtrzymujące główkę, przynajmniej jest bezpiecznie. Oczywiście w atestowanych fotelikach, bo z tymi tanimi to pewnie różnie bywa.