reklama

Wszystko dla maleństwa

Tunia ja kupiłam 5 różnych smoczków a moja Zuza nie chciała żadnego i ostatecznie wylądowały w koszu. Teraz nie kupuję w ogóle no chyba że synek będzie smoczkowy to wyślę męża do sklepu. Podobno przy karmieniu piersią najlepszy jest taki prosty spłaszczony. Chyba avent ma takie. No ale to zależy od dziecka.

reklama
co do x landera to moim zdaniem jego glowna wada jest brak odpowiedniej amortyzacji, wozek ogladalam ostatnio w sklepie i jest chole***nie sztywny,dlatego wlasnie z niego zrezygnowalismy.Mysle, ze dziecko odczuje w nim kazdy kamyk i nierownosc dlatego ja nie kupie go:no: Moim zdaniem lepszy jest jedo fyn :tak:
smoczki : ja mam sylikonowe z aventa

co do x landera to moim zdaniem jego glowna wada jest brak odpowiedniej amortyzacji, wozek ogladalam ostatnio w sklepie i jest chole***nie sztywny,dlatego wlasnie z niego zrezygnowalismy.Mysle, ze dziecko odczuje w nim kazdy kamyk i nierownosc dlatego ja nie kupie go:no: Moim zdaniem lepszy jest jedo fyn :tak:
smoczki : ja mam sylikonowe z aventa
Tu się niestety z tobą zgodzić nie mogę. Ja jestem zdecydowana na X-Landera dlatego że moi znajomi go mają i sprawdza się na rożnych terenach idealnie i napewno nie jest sztywny.
A jakie inne wózki polecacie?? Tak z czystej ciekawości :) Tylko nie wyskakujcie z Murą bo na to mnie nie stać;)

Co do smoczków to równiez kupiłam silikonowe z Aventu, mam nadzieję że podpasują Małemu.

Tu się niestety z tobą zgodzić nie mogę. Ja jestem zdecydowana na X-Landera dlatego że moi znajomi go mają i sprawdza się na rożnych terenach idealnie i napewno nie jest sztywny.
A jakie inne wózki polecacie?? Tak z czystej ciekawości :) Tylko nie wyskakujcie z Murą bo na to mnie nie stać;)

Co do smoczków to równiez kupiłam silikonowe z Aventu, mam nadzieję że podpasują Małemu.
Ale ja nie twierdze, ze sie nie nadaje na rozne tereny- nadaje sie bo ma duze kola, ale amortyzacja jest cienka, sprawdz sobie w jakims sklepie co maja duzy wybor wozkow x landera i np jedo czy tako -amortyzacja nieporownywalna ,ale oczywiscie kup wozek jaki Tobie pasuje

Ja też się nie zgodzę. Xlandery przynajmniej te XA mają wszystkie 4 koła pompowane (quinny tylko 2) i jest na sprężynach zawieszony, więc nie prawdą jest, że mają kiepską amortyzację. Wręcz przeciwnie. Nie wiem skąd się wzięła taka absurdalna opinia.

Ja też się nie zgodzę. Xlandery przynajmniej te XA mają wszystkie 4 koła pompowane (quinny tylko 2) i jest na sprężynach zawieszony, więc nie prawdą jest, że mają kiepską amortyzację. Wręcz przeciwnie. Nie wiem skąd się wzięła taka absurdalna opinia.
no u mnie to z tego co widzialam taka opinia:-)

zwyczajnie..moze Halabala byla w sklepie i porownywala sobie kilka wozkow a te ktore wymienila lepiej sie prowadzily niz dostepne tam xlandery i tyle, stad pewnie jej subiektywna opinia i nie jest powiedziane ze absurdalna, w porownywalnych jakosciowo przedmiotach opinie ludzi moga sie roznic wlasnie w zaleznosci od odczuc indywidualnych..
w tych wozkach widzialam fajne cenowo zestawy z fotelikami.. i wozeczki faktycznie ladne i nie ciezkie

zwyczajnie..moze Halabala byla w sklepie i porownywala sobie kilka wozkow a te ktore wymienila lepiej sie prowadzily niz dostepne tam xlandery i tyle, stad pewnie jej subiektywna opinia i nie jest powiedziane ze absurdalna, w porownywalnych jakosciowo przedmiotach opinie ludzi moga sie roznic wlasnie w zaleznosci od odczuc indywidualnych..
w tych wozkach widzialam fajne cenowo zestawy z fotelikami.. i wozeczki faktycznie ladne i nie ciezkie
o dokladnie, dziekuje:happy:

mi w sklepie kobitka polecała jedo fyn 4ds są one napawdę fajne a przedewszystkim maja dużą gondole duża spacerowkę i amortyzatory bardzo podobne były też wózki baby smile tylko są tańsze od tamtych

reklama
a mi sie bardzo moj maked q12 podoba troche taki noname ale ma wielkie kola pompowane kazde, super amortyzatory i big big gondole ktora nie ma zadnych wyouklosci po bokach tylko jest prosta nie wiem czemu ale te wyprofilowane gondole wydaja mis ie ze na krocej starcza i jak dziecki urosnie w szerz to mu bedzie niewygodnie dlatego nigdy nie chcialam wyprofilowanej. spacerowka w nim jest rozkladana wiec jak wiele mam mowi ze super bo na spacerze mozna dzieciaka polozyc. noi cena 1200zl jakos tak :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry