reklama

Wszystko dla maleństwa

a mi sie bardzo moj maked q12 podoba troche taki noname ale ma wielkie kola pompowane kazde, super amortyzatory i big big gondole ktora nie ma zadnych wyouklosci po bokach tylko jest prosta nie wiem czemu ale te wyprofilowane gondole wydaja mis ie ze na krocej starcza i jak dziecki urosnie w szerz to mu bedzie niewygodnie dlatego nigdy nie chcialam wyprofilowanej. spacerowka w nim jest rozkladana wiec jak wiele mam mowi ze super bo na spacerze mozna dzieciaka polozyc. noi cena 1200zl jakos tak :)
zamowilas na all? mi sie bardzo podobal ten wozek tylko wlasnie nie znalam. A budka rozklada sie cicho?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja też się nie zgodzę. Xlandery przynajmniej te XA mają wszystkie 4 koła pompowane (quinny tylko 2) i jest na sprężynach zawieszony, więc nie prawdą jest, że mają kiepską amortyzację. Wręcz przeciwnie. Nie wiem skąd się wzięła taka absurdalna opinia.
ghy a ja mam wsystkie tsy pomowane w quinny:)))
na zmiane mam te dwa do przodu nie pompowane, ogólnie mogę wymieniać i mieć jakie chcę;P

halabala tak zamowilam uzywany na all a wyglada jak nowy. budka nie wiem czys ie cicho rozklada bo nie sprawdzalam bo zamontowalam gondolei tak stoi ale jak sprawde to napisze :)

Wózeczki Jedo mogę polecić z czystym sumieniem. O X-landerach niestety nic nie wiem po za tym, że mi się podobają i miałam z jednym styczność na spacerze z moja koleżanką, która ma takiego z małymi piankowymi kołami na przodzie. Trzęsło malutką niesamowicie. A jak weszłyśmy na kostkę u nas w parku to musiałyśmy iść bardzo powoli bo inaczej mała latała po całym wózku Oj jak pamiętam wytrzęsło wtedy biedulkę :/ Teraz jak mała jest większa i jeżdżą w spacerówce podobno jest ok.

a ja na pewno chcę kupić z kołami piankowymi, bo dla mnie te z pompowanymi strasznie są cieżkie, ten wózek vulcano z piankowymi jest o 4 kg lżejszy od wózka tiger z pompowanymi kołami, a dla mnie te 4 kg to bardzo duża różnica

Ja też myślę o wózku z piankowymi kołami, bo takowy jest rzeczywiście lżejszy, tym bardziej, że muszę mieć lekki wózek, bo w bloku mieszkam i pamiętam jak się przy córci męczyłam z wózkiem, który razem z Nią ważył chyba z 20 kg. :baffled:. Masakra.

Rzeczywiście jak chce się mieć lekki wózek to tylko piankowe koła i aluminiowy stelaż + najlepiej super dobra amortyzacja i będzie dobrze :) Takie wózeczki najlżejsze.

ja nie musze miec lekkiego wozka bo mieszkam na parterze :)
A Jedo, ktory bede meic mimo wagi 15kilo lekko sie prowadzi :)

Ale za to mam dwa typy na spacerowke :]
Graco quatro tour de luxe
albo
Baby design walker

reklama
A mnie się z wózków wielofunkcyjnych podobają Tako Jumper. Ale dla mnie wszystkie wielofunkcyjne są za ciężkie. Dlatego kupiłam najpierw tylko gondolke, na piankowych kołach i aluminiowym stelażu na wachaczach...Budka zamyka się cicho, prosta, klasyczna gondola...Samochodu nie mam, mieszkam na śląsku i dużo sie przemieszczam komunikacja miejską. Zaczynam pomalutku patrzeć za spacerówką, bo kupimy ją z becikowego...Ale memy na nia czas, bo kupimy pewnie w okolicach kwietnia, maja. No i musi byc lekka, poręczna, rozkładać się na leżąco i do tego w miare mocna i niedroga...Już zycze sobie powodzenia...:baffled::baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry