Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a hustawke,lezaczek, krzeselko mam taka FISHER PRICE HUSTAWKA LEZACZEK DELUX 3w1 (1206263756) - Aukcje internetowe Allegro w sumie z przesylka wyszla nas 400zl ale jestem z niej na maksa zadowolona bo jest superowa, no i gdyby nie to ze mieszkam w norge i nie mialam czasu to z pewnoscia mozna znalezc w b.dobrym stanie uzywane na allegro za nizsza cene, bo takie tez niedawno ogladalam gdyz kuzyni spodziewaja sie dzieciaczka
jestem dopiero na etapie przemeblowywania, tzn stare graty wyrzucone, nowe meble zmówione, a reszta w październiku
Ale Avent, przynajmniej ten ręczny - Isis, też ma ręczną pompkę. Czy ta wajcha to coś innego? Bo ceny na allegro kuszące, więc pewnie kupiłabym go nawet przed porodem. Nawet gdyby się miał nie przydać.
Ręczna pompka to taka gruszka którą ciśniesz, jak w niektórych inhalatorach. A w tym Avencie jest wajcha, to jest ok.
Zależy jak długo był używany. Jeśli 3 miesiące lub dłużej, wymianie moga podlegać niekóre części laktatora. Gumy i zaworki nieraz się zużywają bardzo szybko. Ja kupiłam tygodniowy (widać zużycie po sterylizacji, przebarwieniu gumowych nakładek i butelce). Nie będę dokupować nowych nakładek, tylko je porządnie poddam sterylizacji. Można sobie kupić ewentualnie nakładkę gumową ta która dotyka bezpośrednio piersi. Ja taką mam z laktatora Canpol i chyba będzie pasować, to sobie podmienię.Aha, dzięki za odpowiedźTo ja już się ostatecznie nastawiam na Aventa ręcznego...
Jak będzie używany (a raczej taki kupię), to trzeba tam jakieś końcówki wymieniać, czy wystarczy wszystko wyparzyć i można używać?
Zależy jak długo był używany. Jeśli 3 miesiące lub dłużej, wymianie moga podlegać niekóre części laktatora. Gumy i zaworki nieraz się zużywają bardzo szybko. Ja kupiłam tygodniowy (widać zużycie po sterylizacji, przebarwieniu gumowych nakładek i butelce). Nie będę dokupować nowych nakładek, tylko je porządnie poddam sterylizacji. Można sobie kupić ewentualnie nakładkę gumową ta która dotyka bezpośrednio piersi. Ja taką mam z laktatora Canpol i chyba będzie pasować, to sobie podmienię.