reklama

Wszystko dla maleństwa

ja kupilam huggies NB mega packe wiec mam nadzieje ze nie bedzie na nie uczulenia.
Spiryt tez juz mam. Nad kosmetykami sie jeszcze waham bo trzeba kupic jakis dobry krem do twarzy na zime... Macie jakies juz kupione?? Przy Paulince mialam Chicco-cold cream, wiem ze dobre sa Musteli ale ciężko je dostać.

reklama
Ja dzisiaj przepakowałam rzeczy w torbach. W jednej mam rzeczy do porodu a w drugiej resztę. Patrze na te torby i uświadomiłam sobie że mijeszcze tylko 1,5 miesiąca zostało. Kiedy to zleciało?:szok:

ja juz wiekszosc popralam, poprasowalam i poukladalam w szafie z mydełkami;)
wyprałam w proszku bobas i namierzyłam plyn do plukania BAMBI i tez fajnie pachniało.
Paulinka na DADy nie miala uczulenia ale mnie ten zapach-czyt. smrodek-ceraty rozbrajał i nie stosowałam. Wolałam te rossmannowe pieluchy

ja tez zamierzam na dniach dokupic reszte rzeczy bo sobie zapisałam na liscie co mam dokupic i co spakowac. Lepiej niech stoi i czeka torba bo to faktycznie tylko 1,5 miesiaca i zleci momentalnie....
A usmiałam się bo wkładałam mydełka do szafki z ubrankami dla maleństwa a mąż mnei pyta czemu chowam mydła po szafach:D:D:D ale mnie tym rozbawił:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry