Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślę że musisz coś takiego mieć do fotelika. Tylko przed zakupem srawdź wymiary czy będzie pasować.no bo ja właśnie kupiłam używany fotelik i nie ma tam nic to co taka jak podałam się nada?
Wystarczy podwójne płukanieja znowu mam inne pytanie - odnośnie prania. kupiłam dzidziusia, ale co z płukaniem? sama woda czy jakiś płyn? dla was pewnie głupie ale ja nigdy nie prałam ciuszków niemowlaków![]()
Pieluchy wielo to temat rzeka a jaka fajna zabawacristalrose, misia - dzis spedzilam od rana 40 min na zaglebianie tematu pieluszek wielorazowych. poogladalam prezentacje i juz przynajmniej wiem, o czym piszecieja tez pojde w ta opcje, ale dopiero jak mala bedzie troche starsza. na poczatek jak dla mnie za duzo nowosci
no i do tego czasu posprawdzacie rozne firmy i bede mogla skorzystac z waszego doswiadczenia ;-)
tylko sam otulacz kupiłamDzięki Misia!!! O flipie też myślałam - czy one są sprzedawane razem z wkładami, czy tylko sam otulacz?
ja również w tej dziedzinie stawiam na lenistwoA ja jestem leniwa i zostaje przy jednorazówkach...Chyba, że coś mi sie zmieni, a nie wykluczam takiej opcji.
u mnie odwrotnie, w ogóle nie używam proszków, od dłuższego czasu kupuje żele do prania. Dla dzidziusia płyn, tutaj dla dzieci w ogóle nie ma proszków.Gosia - ja uzywam tylko proszek. plyn to juz dla mnie za duzo chemii. do tego zawsze wlaczam opcje dodatkowego plukania.