Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę że musisz coś takiego mieć do fotelika. Tylko przed zakupem srawdź wymiary czy będzie pasować.no bo ja właśnie kupiłam używany fotelik i nie ma tam nic to co taka jak podałam się nada?
Wystarczy podwójne płukanieja znowu mam inne pytanie - odnośnie prania. kupiłam dzidziusia, ale co z płukaniem? sama woda czy jakiś płyn? dla was pewnie głupie ale ja nigdy nie prałam ciuszków niemowlaków![]()
Pieluchy wielo to temat rzeka a jaka fajna zabawacristalrose, misia - dzis spedzilam od rana 40 min na zaglebianie tematu pieluszek wielorazowych. poogladalam prezentacje i juz przynajmniej wiem, o czym piszecieja tez pojde w ta opcje, ale dopiero jak mala bedzie troche starsza. na poczatek jak dla mnie za duzo nowosci
no i do tego czasu posprawdzacie rozne firmy i bede mogla skorzystac z waszego doswiadczenia ;-)
tylko sam otulacz kupiłamDzięki Misia!!! O flipie też myślałam - czy one są sprzedawane razem z wkładami, czy tylko sam otulacz?
ja również w tej dziedzinie stawiam na lenistwoA ja jestem leniwa i zostaje przy jednorazówkach...Chyba, że coś mi sie zmieni, a nie wykluczam takiej opcji.
u mnie odwrotnie, w ogóle nie używam proszków, od dłuższego czasu kupuje żele do prania. Dla dzidziusia płyn, tutaj dla dzieci w ogóle nie ma proszków.Gosia - ja uzywam tylko proszek. plyn to juz dla mnie za duzo chemii. do tego zawsze wlaczam opcje dodatkowego plukania.