sunnflower
Fanka BB :)
a trzeba kupić taką wkładkę do nosidełka dla noworodka? bo ostatnio gdzieś coś takiego widziałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W zasadzie mogłabym odpoczywać przez te 3-4 tyg co mi zostały, ale mam jeszcze jeden artykuł do napisania i kurs specjalizacyjny
, ale mam jeszcze pytanko odnośnie tych pieluch: Pieluszki wielorazowe AIO Minky bambus NOWOŚĆ (1288247221) - Aukcje internetowe Allegro
a trzeba kupić taką wkładkę do nosidełka dla noworodka? bo ostatnio gdzieś coś takiego widziałam
Misia - pieluchowa wyrocznio;-) - co sądzisz o itti bitti snap-in-one {itti bitti} Pieluszka Bitti D'Lish Snap-In-One fuksja | PIELUSZKI WIELORAZOWE | Pieluszki All-in-One | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła Mnie się one strasznie podobają i wydają się spełniać moje oczekiwania - w sumie można tam zastosować 1-3 wkładki, a sama pieluszka może być jako otulacz (może nawet do zwykłej tetry czy wkładek z mikrofibry??). Nie są co prawda one-size, ale może to nawet lepiej?
A jak tobie się sprawdzało używanie kieszonek one size u maleństwa? Nie były niewygodne?
JA na razie zamówiłam sobie 1 otulacz bambino mio i kilka tetrowych grubych pieluch składanych.
Ztych pieluch jestem bardzo zadowolona. Chłonne tanie ładnie się piorą i szybko schną, utrzymują suchość przy pupieZamierzam też wypróbować kieszonkę naughty baby.
Formowanki babusowe są naturalne i bakteriobójcze. Dobre na noc bo potrafią całą noc wytrzymać. Wkładki też dobre ale tylko przy pupie do kieszonki szkoda chować. Do kieszonek najlepiej wkładki z mikrofibry.Natomiast jakoś nie przemawiają do mnie formowane bambusowe - może przez to że długo schną, a znalazłam coś alternatywnego: Wkłady wkładki wielorazowe zdrowe BAMBUSOWE CP (1280962115) - Aukcje internetowe Allegro co o tym sądzisz?
Nam się nie spodobały i sprzedałam. Wolę pieluchę babusową i otulacz pul oddzielnie. Jednak możesz spróbować. Może wam podpasują.WIem że jestem namolna, ale mam jeszcze pytanko odnośnie tych pieluch: Pieluszki wielorazowe AIO Minky bambus NOWOŚĆ (1288247221) - Aukcje internetowe Allegro
może je znasz? NIe wiem co to za firma, ale wyglądają trochę jak snap-in-one, tylko są o połowę tańsze, więc chyba też sobie zamówię na próbę - chyba, że nie polecasz.
Nie ma sprawyPrzeprzaszam, że Cię tak molestuję, ale skoro masz na tym polu doświadczenie...![]()
ja tez pojde w ta opcje, ale dopiero jak mala bedzie troche starsza. na poczatek jak dla mnie za duzo nowosci
no i do tego czasu posprawdzacie rozne firmy i bede mogla skorzystac z waszego doswiadczenia ;-)U maleństwanie nie stosowałam pieluch wielo bo przy córce dowiedziałam się o tych pieluchach nieco później. Ja też na początek mam otulaczyli bambino mio i tetrę + wkładki jednorazowe do wyłapywania kupek. Mam też otylacze onesize BumGenius flip i ekonobum są świetne. Przy noworodku też się podobno sprawdzają.
Gufi - ja też na początek zakupiłam jednorazówki - póki nie wydobrzeję po porodzie i się nie oswoję z dzieckiem ;-) a potem powoli będę wprowadzać wielorazówki. Tym bardziej, że na pocz. pieluchy zmienia się bardzo często, no i kupka przelatuje, więc papierki jednorazowe na nic się zdają - miałabym za dużo robotycristalrose, misia - dzis spedzilam od rana 40 min na zaglebianie tematu pieluszek wielorazowych. poogladalam prezentacje i juz przynajmniej wiem, o czym piszecieja tez pojde w ta opcje, ale dopiero jak mala bedzie troche starsza. na poczatek jak dla mnie za duzo nowosci
no i do tego czasu posprawdzacie rozne firmy i bede mogla skorzystac z waszego doswiadczenia ;-)