reklama

Wszystko dla maleństwa

Nio juz prawie, prawie. Jeszcze tylko dwa pranka. Ooooo. No i jednak torbe musze kupić, ale to po 1 mąż ma mi kupić. Ciuszki w szafie poukładane, torba z grubsza "spakowana", tylko w razie czego szczoteczke do zebów wrzuce i mydło i kapcie. Wyprawka do odebrania przygotowana, w wózku leży co by Paweł znalazł bez problemu. Ach jakby nie ten ząb to bym dzisiaj całkiem szczęśliwa była.

reklama
Ja w połowie listopada mam do wyprania jeszcze pościele, kocyk i rożek:tak:. To wszystko jak już łóżeczko stanie. Do kupienia jeszcze mi zostały kosmetyki dla mnie i dzidzi. Wanienkę mam obiecaną, więc jeden wydatek mniej.

ja zamówiłam dziś materaacyk, kupiłam śruby do podłogi łóżeczka i już przykręciłam na wyższym poziomie.
Jeszcze tylko szczebelek dorobić muszę u stolarza :-D
Do tego dziś 2 prania zrobiłam, i jeszcze trzy czekają posegregowane.
To może zdążę przed podwyżką prądu. A kiedy to ma być?

Ponoć prąd ma podrozeć 13 %. Wiec trzeba sie śpieszyć z praniem i prasowaniem. ;-p

hehe to kurczę będe stratna bo zostawiam to na grudzień:p

ja też nie wyobrażam sobie innych pieluch jak jednorazowe, raz ambicjonalnie podeszłam do tematu i zawinełam młodego w tetrę i majtki ceratkowe (wtedy tych pieluch extra nie było-ale to na tej zasadzie podobnie działa), i nie mineła chwila jak małego obesrańca musiałam kąpać bo się obrobił po szyję hehehe, nie nie dziękuje bardzo!:pp

Mnie już powoli szlak trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Już 4 tydz. czekam na łóżeczko i dalej nie wiadomo co z nim. Nie wiem czy pisałam ale zadzwonili z Klapusia że kończą produkować RADEK VIII ale że mają na stanie białe tylko że muszę wziąść z szufladą, oczywiście drożej. Pomimo że nie chcę szuflady to się zgodziłam bo myślałam że wkońcu przyjdzie. A tu znów go nie ma:-(:-(:-(:-( W sklepie ma koleś łóżeczko drewex Sławek ale ono nie jest całkiem białe. No makabra

joamar nieciekawie z tym łóżeczkiem sie robi:/ chyba musisz (albo może mąż - mężczyzn zazwyczaj bardziej słuchają) zadzwonic do tej firmy i zrobić rozróbę że jeszcze nie ma przesyłki. 4 tygodnie czekania to stanowczo za długo, czekanie 2 tygodni to już długo ale 4 to się już w głowie nie mieści.

joamar nieciekawie z tym łóżeczkiem sie robi:/ chyba musisz (albo może mąż - mężczyzn zazwyczaj bardziej słuchają) zadzwonic do tej firmy i zrobić rozróbę że jeszcze nie ma przesyłki. 4 tygodnie czekania to stanowczo za długo, czekanie 2 tygodni to już długo ale 4 to się już w głowie nie mieści.

Ja poczekam sobie 6 tygodni, ale o tym wiedziałam przed zakupem ;-)

Wiecie co. Mi tosię w ogóle niechce brać za prasownie. Dzisiaj robiłam to chyba na przymus, no a o torbie do szpitala to nawet nie myślę, a o ciuchach żeby dziecko odebrać to jakoś tez nie wiem w czym, co założyć pod kombinezon. Musze się zmobilizować w końcu. Dobrze że zakupy mam chociaż zakończone,ale nawet nie wiem gdzie co poukładać.

reklama
Mnie już powoli szlak trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Już 4 tydz. czekam na łóżeczko i dalej nie wiadomo co z nim. Nie wiem czy pisałam ale zadzwonili z Klapusia że kończą produkować RADEK VIII ale że mają na stanie białe tylko że muszę wziąść z szufladą, oczywiście drożej. Pomimo że nie chcę szuflady to się zgodziłam bo myślałam że wkońcu przyjdzie. A tu znów go nie ma:-(:-(:-(:-( W sklepie ma koleś łóżeczko drewex Sławek ale ono nie jest całkiem białe. No makabra
zarządaj zwrotu kasy i odmów zamówienie. To oni nie wywiązali się z zamówienia, a towar jaki ci w zamian oferuja nie musi ci przecież odpowiadac, bo zamawiałaś inny!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry