reklama

Wszystko dla maleństwa

zarządaj zwrotu kasy i odmów zamówienie. To oni nie wywiązali się z zamówienia, a towar jaki ci w zamian oferuja nie musi ci przecież odpowiadac, bo zamawiałaś inny!!!

Popieram. A ja to bym powiedziała że zaczekam jeszcze parę dni, ale mam dostać duży rabat bo inaczej nie przyjmuje zamówienia i robię im super antyreklamę.
Tylko, że ja to uchodzę w pracy głównie za straszną jędzę.

reklama
my mamy to samo z zamówionym komputerem, facet najpierw napisał, że wysłał, potem, że jak w ciągu 4 dni nie będzie to się należy z nimi skontaktować, jak kuriera nie było tak nie ma, napisałam maila, napisał, że wyśle, a teraz na pytania czy wysłał nic nie odpowiada, jeśli do jutra wieczora nie będzie to zamierzam anulować zamówienie, w wyjaśnieniu napiszę, że z powodu zbyt długiego czasu realizacji zamówienia i tego, że sprzedający mija się z prawdą, w weekend mu już napisałam,że jak komputera nie będzie w czasie, w którym obiecuje i twierdzi, że wysłał to anuluję zamówienie, na szczęście przesyłka jest za pobraniem, więc jak anuluję, a komputer nagle przyjdzie to odeślę go z kurierem,

Chciałabym zobaczyć minę tego sprzedawcy. :-p

Patrzę w gazetce lidla ,że od 25.10 do 31.10 jest promocja na Pampersy za 39,99. W promocji są opakowania z ilością sztuk: 58,70, 82,94, wiec chyba na wszystkie rozmiary. Ale jak to z Lidlem bywa moze to być ściema na tą promocję.

nie nie =) ja ostatnio kupiłam. New borny za 39,99! Ale na razie wzięłam jedną paczkę, bo naczytałam się na forum że dzidzia może być uczulona. Więc na razie nie szaleje z pampersami, a w promocji na pewno się pojawią. Dostałam też cynk, że w Tesco jest promocja na Huggiesy - podwójna paczka (2x70 szt.) w cenie pojedynczej.

Dzięki dziewczyny za porady, jutro mialam pojechać do sklepu ale będę tam dzwoniła, a jak coś to pojadę w środę (Julia jutro ma wolne od szkoły).
Zrobiłam sobie jednak przyjemność i zamówiłam karuzelkę fisher price rainforest wydaje mi sie że w miare tanio bo 150 zł, i w koncu zamówiłam koszule do karmienia oczywiście nie obyło sie bez przygód bo chciałam 3 ale przez przypadek kliknęłam 2x na kup teraz no i wyszło że mam 5:tak: ale mam nadzieję że jutro zgadam sie z kumpelą która też rodzi w grudniu może te 2 ode mnie odkupi.

jomar ja w stanie w jakim jestem to bym im zrobiła tka awanture, ze długo by mnie popamiętali....Az mnie język swędzi, zeby komus wygarnąc...Ach...
A tych koszul to teraz masz pod dostatkiem he he. Ja typowo do karmienia mam dwie, reszta to stare, rozpinane...Ale za to jakie wygodne...

joamar - może lepiej anulować zakup i zażądać zwrotu kasy, tak jak dziewczyny piszą - bo ten sprzedawca to jakiś mało wiarygodny..
Ja tez ostatnio miałam przejścia z nieuczciwym sprzedawca na allegro, kupiłam wieszaczki dla dzieci pod koniec sierpnia i do tej pory nic. Oczywiście zgłosiłam sprawę do allegro no i cóż - sprzedawca ma teraz konto zawieszone, ale to chyba dla tej pani niewiele znaczy, bo już od jakiegoś czasu nie miała wystawionego żadnego przedmiotu do sprzedaży, więc widać, że zwijała interes.:wściekła/y: Oszukała więcej osób i na o wiele droższe przedmioty. te wieszaki były tanie, więc nawet chyba nie ma po co dalej tego zgłaszać:wściekła/y: oszustka się obłowiła:no: a prawie same pozytywy miała :wściekła/y:

reklama
ponoć nie używacie płynu do płukania piorąc ubranka dla dzidzi,
jak polecałyście kupiłam proszek Dzidziuś kolor, piorę w nim wszystko, ale mam wrażenie, że te rzeczy są po tym proszku sztywne i niemiłe w dotyku, zaznaczam, że po wypraniu nastawiam na dodatkowe płukanie i wirowanie,

a może jestem przewrażliwiona...??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry