reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
ja swoje rzeczy, tzn rzeczy Boryska:P wypłukałam w delikatnym płynie do płukania........oby młody to zaakceptował - bo potraktowałam tym płynem wszystko co tylko było możliwe do wypłukania :D

jest płyn do płukania dzidziuś, ale sugerując się Waszymi radami chciałam zminimalizować ilość używanej chemii, ale chyba kupię ten płyn i zobaczę czy ubranka będą milsze w dotyku, tylko dziś mi się tak nie chce po niego daleko iść...:baffled: ale może będzie gdzieś bliżej...

Ja tez ostatnio miałam przejścia z nieuczciwym sprzedawca na allegro, kupiłam wieszaczki dla dzieci pod koniec sierpnia i do tej pory nic. Oczywiście zgłosiłam sprawę do allegro no i cóż - sprzedawca ma teraz konto zawieszone, ale to chyba dla tej pani niewiele znaczy, bo już od jakiegoś czasu nie miała wystawionego żadnego przedmiotu do sprzedaży, więc widać, że zwijała interes.:wściekła/y: Oszukała więcej osób i na o wiele droższe przedmioty. te wieszaki były tanie, więc nawet chyba nie ma po co dalej tego zgłaszać:wściekła/y: oszustka się obłowiła:no: a prawie same pozytywy miała :wściekła/y:
Współczuję, mam nadzieję, że kwota nie była duża.
Spotkało mnie dokładnie to samo - na szczęście straciłam tylko 27 zł i zastanawiam się czy zgłaszać to na Policję, bo kwota mała. Nie mniej jednak, oszukanych jest kilkadziesiąt osób, więc choćby dla zasady i wymierzenia sprawiedliwości można by to zgłosić. Allegro oczywiście nic nie zrobi:no:

asjaa Moja koleżanka też miała taka akcję jak kupowała puder do twarzy na allegro,zamówiła 2 wysłała kasę i nic,dużo osób wtedy zamawiało i ktoś się wkurzył zdeka bo dostała jakiś czas później wezwanie na policję żeby zeznawać w tej sprawie.nie wiem jak to się skończyło,bo nie gadałam z nią na ten temat :)Ale nie dziwię się bo jak byli ludzie którzy zamawiali po 10szt. i płacili ponad 300 zł to 300 zł to już trochę kasy jest.Mam nadzieję,że ty dużo nie wydałaś,pozdrowionka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry