reklama

Wszystko dla maleństwa

ja myjki tez nie kupuje. i zgadzam sie ze gondola jest bardzo przydatna. w moim woziu lugo w gondoli bede wozila ma podnoszony spod i pasy w gondoli jak juz dzidziu bedzie siadal... nadal nie moge uwierzyc ze tylko 500zl za wozek :szok:

reklama
dziewczyny wpadam w panikę nie wiem w co mi będzie potrzebne na pierwsze 3m-c jeżeli chodzi o ubranka
czy w takich zwykłych pajacykach dziecku nie jet zimno, co sie zakłada pod body takie małe rajstopki? a czy one nie uszkodza pępusia? jestem kompletnym laikiem w tych sprawach proszę o pomoc

kasiarem body to jest bielizna, pod body sie nic juz nie zaklada. potrzebne beda body z dlugim rekawe, body z krotki, spiochy i pajace. najwiecej pajacow bo sa rozpinane do stop.
Jak zalozysz body i pajaca albo spioszki to ie bedzie dziecku zimno.
Jesli chcesz bluzeczki z dlugim rekawem tudziez kaftaniki, to tez by byly po boku na zastrzaski. Te pierwsze, zeby nabrac wprawy i nie miec obaw przy przebieraniu malucha.
Sa jeszze polspiochy, czyli spodenki ze stopkami. :]

Pamietaj ze dziecku zakladasz zima jedna warstwe wiecej niz sama masz na sobie.

kasiarem - takie polspiochy plus body z dlugim jest ok. aczkolwiek na poczatek polecalbym zestaw ze spiochami rozpinanymi w kroczku - latwo sie przewija malucha. takie polspiochy trzeba za kazdym razem zdejmowac, ale dla troche starszego maluszka sa fajne.

Ja sobie nie wyobrazam ok. pół roku bez gondoli....Fotelik samochodowy to samochodowy i dziecku w nim nie jest najwygodniej na długich spacerach. Takiemu Malcowi w gondolce najwygodniej a uwierz mi nie będziesz w domu siedziala ;)
Ja Lolka ubierałam w body i pajacyk, i czasem sweterk na wierzch.
Ludzie oszaleje z tym katarzyskiem....

kasiarem najpierw body, a na to cala reszte :)

Oreintujecie się cos w chustach?
na allegro pelno tego i nie wiem ktore dobre, a nie chce kupowac tez takiej po 150zl, i jeszcze sie okaze ze dziecko w tym nie chce siedziec.
A moj maz bardzo chce chodzic z dzieckiem na klacie. :] Wiec akurat na wiosne lato by mogl :]

reklama
Kasia ja mam 6 letnią córkę i też nie mam pojęcia co mi będzie potrzebne bo Julia była z lata, więc spoko damy radę.
Jeśli chodzi o wózek to nie wyobrażam sobie zima wózka bez gondoli do samochodu to do samochodu a przy -5 może być dziecku zimno a przecież na spacery się wychodzi (no chyba, że ktoś uważa, że taki samochodem to jest spacer).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry