reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Dziewczyny czy, któraś z Was zna wózek X-Lander XQ?? Zastanawiałam się nad zakupem XA i nie wiem, który wybrać a rodzice (główni sponsorzy) juz się pytają 
madziara158
Grudzień 2010
Ogladalam XQ w sklepie i jak dla mnie jak wszystkie X-landery bomba, leciutki, zwrotny i piekna nowa kolorystyka... Ja wybralam dla nas XV, bo koniecznie mają być 3 koła:-)
Ale jezeli miałabym wybierać między XA i XQ, to wybrałabym XQ, jest juz troszkę nowocześniejszy...
Ale jezeli miałabym wybierać między XA i XQ, to wybrałabym XQ, jest juz troszkę nowocześniejszy...
madziara fajnie, że piszesz właśnie o XQ.
Już tez kiedyś wspominałam o tym wózeczku na forum bo chcę właśnie go kupić. Tylko jeszcze nie miałam okazji zobaczyć go naocznie. Mnie przekonuje do niego przede wszystkim waga.
Ale skoro mówisz, że fajny to coraz bardziej się do niego przekonuję
))
Już tez kiedyś wspominałam o tym wózeczku na forum bo chcę właśnie go kupić. Tylko jeszcze nie miałam okazji zobaczyć go naocznie. Mnie przekonuje do niego przede wszystkim waga.
Ale skoro mówisz, że fajny to coraz bardziej się do niego przekonuję
Wiolcia_6
Zauważyłam własnie, że XQ jest z nowszych wózków bo mało opinii w internecie więc tym bardziej dziękuję ci madziara za komentarz. XQ bardzo mi się podoba, tylko XA był sprawdzony przez znajomych ale mimo wszystko chcę właśnie kupić XQ. Potrzebuję wózka do jeżdżenia po różnych terenach - piasek, las, chodniki itp. Dziwi mnie tylko to, że XA jest droższy od XQ ...
ps I o co chodzi z tym siedziskiem kubełkowym??
ps I o co chodzi z tym siedziskiem kubełkowym??
Ostatnia edycja:
madziara158
Grudzień 2010
Podejrzewam, że cena zależy od narzutu sklepu, bo ja byłam w jednym i wszystkie x-landery były w tej samej cenie. Rozmawiałam ze sprzedawcą i stwierdził, że bardzo szybko mu schodzą i nie miał z nimi problemów.
A siedzenie kubełkowe jest podobno lepsze, bardzie anatomiczne dla dziecka. Nie jest to typowy kwadrat z prostym oparciem, tylko materia układa się owalnie wzdłuż plecków, jakby dziecko siedziało w kubełku
Poczytaj więcej tutaj:
W temacie wózków- siedzenie kubełkowe : Dziewięć miesięcy
A siedzenie kubełkowe jest podobno lepsze, bardzie anatomiczne dla dziecka. Nie jest to typowy kwadrat z prostym oparciem, tylko materia układa się owalnie wzdłuż plecków, jakby dziecko siedziało w kubełku
Poczytaj więcej tutaj:
W temacie wózków- siedzenie kubełkowe : Dziewięć miesięcy
Wiolcia_6
Dzieki za linka poczytałam sporo o tych siedziskach i mam mętlik w głowie. X-Lander XA ma zwykłą spacerówkę natomiast XQ ma siedzisko kubełkowe... Jest wiele negatywnych opinii o tym siedzisku a mnie się takie podoba... Dobrze, że do kupna wózka pozostało jeszcze kilka miesięcy
)
madziara158
Grudzień 2010
Jeżeli nastawiasz się na bardzo długie spacery, to lepiej płaskie... Ale ja i tak wolę kubełkowe:-)
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja na szczescie wozek mam z glowy - moja emmaljunga lezy juz wyprana i czeka na dzidziusia.
co do kubelkowych sziedzisk - ja wole normalne, bo jest wygodniejsze jak dziecko zasnie. moja Ninka latem jak bylismy gdzies nad woda albo na wyjezdzie na dlugich spacerach spala w wozku i mogla sie wygodnie przekrecic na boczek. w kubelkowych chyba tak sie nie da, ale nie do konca sie znam ;-)
co do kubelkowych sziedzisk - ja wole normalne, bo jest wygodniejsze jak dziecko zasnie. moja Ninka latem jak bylismy gdzies nad woda albo na wyjezdzie na dlugich spacerach spala w wozku i mogla sie wygodnie przekrecic na boczek. w kubelkowych chyba tak sie nie da, ale nie do konca sie znam ;-)
Podziel się: