reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
na moje, to najlepiej iść do sklepu i się poprzymierzać do wózka - jak się prowadzi, jak montuje, jaki ciężki itp. Potem to sobie można kupić w necie, jeśli taniej.

na moje, to najlepiej iść do sklepu i się poprzymierzać do wózka - jak się prowadzi, jak montuje, jaki ciężki itp. Potem to sobie można kupić w necie, jeśli taniej.
no pewnie, że tak, masz rację. |Można spróbowac złożyć i podnieść. My mieliśmy taki wózek, że ciężko było mi go podnieść, o z łożeniu jedną ręką mowy nie było.

Ostatnia edycja:
z czym? bo chyba nie wiem o co chodzi...

jeśli o to, czy podoba mi się ten wózek to BAAAARDZO i to nie jest żart. Tylko one są strasznie drogie i niefunkcjonalne. Tylko ja wybrałabym raczej taki beżowy kolorek:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CLASSICA - BALESTRINO wózek głęboki z torbą

nie no oczywiście, skoro Ci się podoba ;-) Ja tylko myślałam, że żartujesz, zresztą my chyba nawet pisałyśmy o tych wózkach jakoś na początku :-D Taki podobny mieli panstwo Pazurowie, to chyba też była inglesina. Ja bym taki wózek chciała tylko do jednego celu, żeby zrobić starodawne zdjęcia ;-)

czy 650 zł za nowy wielofunkcyjny wózek to dużo? - mi wydaje się że nie, bo taki znalazłam KUNERT POLSKIE WÓZKI + FOTELIK! + GRATIS!!! (1100028648) - Aukcje internetowe Allegro
ktoś może coś więcej wie o tym wózeczku?

Kuzynka taki miała i był baaardzo ciężki, po roku kupowała nową spacerówkę.
Ja wolę dać 1300zł i nie dokupować spacerówki, wykorzystać wózek maksymalnie. A tak 650 za wielofunkcyjny + 400-500 za spacerówkę porządną, to prawie na to samo wyjdzie.

hmm, mam pytanie odnosnie smoczkow i podgrzewacza..
jakie smoczki czy do ssania czy do butelek- lateksowe czy silikonowe? wiadomo ze sa podzielone wedlug wieku dziecka ale niektore sa dynamiczne a niektore wolne a wiek ten sam czyli od0 do2 mies
no i podgrzewacz.. chcialabym taki ktory moge uzyc w aucie i w domu ale nie moge znalezc, znacie moze jakies modele, a w razie braku to moze radzilyscie sobie w inny sposob?? :D

reklama
aa i kolejne pytanie odnosnie czapeczek, wszedzie jest napisane ze potrzebujemy czapeczki cieniutkie, jaki rozmiar mam kupic i jak one maja wygladac? moga miec szwy i zawijaski? bo calkiem gladkich tez nie widzialam, no i maja miec klapki na uszka? Dziecko ma je nosic tylko po kapieli czy tez czesciej?

Do góry