Antylopka
Potrojna mamuska
jak zaczyna wstawaćDzięki, a kiedy się przekłada na grykę? Jest jakiś określony moment? Czy jak "wypierdzi" dziurę tu to dajemy na drugą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak zaczyna wstawaćDzięki, a kiedy się przekłada na grykę? Jest jakiś określony moment? Czy jak "wypierdzi" dziurę tu to dajemy na drugą?
u tego samego sprzedawcy kupowalam ten sam materac![]()
Dzięki, a kiedy się przekłada na grykę? Jest jakiś określony moment? Czy jak "wypierdzi" dziurę tu to dajemy na drugą?
Dzięki, a kiedy się przekłada na grykę? Jest jakiś określony moment? Czy jak "wypierdzi" dziurę tu to dajemy na drugą?
E tam dobre... samo życieNo to jeszcze jedno pytanie... zakładacie na materac najpierw takie ceratowe prześcieradło a później normalne czy bez ceraty? Bo ja się zastanawiam czy się odleżyny jakieś nie porobią dzidzi jak taką folią nieoddychającą materac przykryję...
przecież dziecko ma pieluszkę, więc jak ma zasikać materac?
ja nie używałam żadnych podkładów i przez 2 lata jak Wiktoria spała w łóżeczku nie zdarzyło się, aby się zsikała. Potem jak juz była bez pieluszki też nie posiusiała łóżeczka