Antylopka
Potrojna mamuska
jak zaczyna wstawaćDzięki, a kiedy się przekłada na grykę? Jest jakiś określony moment? Czy jak "wypierdzi" dziurę tu to dajemy na drugą?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak zaczyna wstawaćDzięki, a kiedy się przekłada na grykę? Jest jakiś określony moment? Czy jak "wypierdzi" dziurę tu to dajemy na drugą?
u tego samego sprzedawcy kupowalam ten sam materac![]()
Dzięki, a kiedy się przekłada na grykę? Jest jakiś określony moment? Czy jak "wypierdzi" dziurę tu to dajemy na drugą?

Dzięki, a kiedy się przekłada na grykę? Jest jakiś określony moment? Czy jak "wypierdzi" dziurę tu to dajemy na drugą?
E tam dobre... samo życieNo to jeszcze jedno pytanie... zakładacie na materac najpierw takie ceratowe prześcieradło a później normalne czy bez ceraty? Bo ja się zastanawiam czy się odleżyny jakieś nie porobią dzidzi jak taką folią nieoddychającą materac przykryję...
przecież dziecko ma pieluszkę, więc jak ma zasikać materac?
ja nie używałam żadnych podkładów i przez 2 lata jak Wiktoria spała w łóżeczku nie zdarzyło się, aby się zsikała. Potem jak juz była bez pieluszki też nie posiusiała łóżeczka