reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Ja mam wrażenie, że Pepco to taki typowy outlet znanych marek. Ostatnio kupowałam w nim cienie i lakiery do paznokci z IsaDory za 9.99 i tusze Maybelline za 14.99. Aż się zdziwiłam lekko...

lwiczka to jest taki mały lumpik na moim osiedlu - Błoniu. Mieści się w zaraz obok biura meldunkowego. Maja sporo nowych ciuszków, wszystkie wiszą na wieszaczkach i są w idealnym stanie. Można wyczaić niezłe cudeńka (buciki, czapeczki).

Zamawiałam szatkę i świecę na Allegro, chciałam wam polecić sprzedawce bo jestem baaardzo zadowolona:
Szatka Atłas + świeca: wiersz zdjęcie dziecka dane (1454417620) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A tak poza tym od dziś mój Kris chodzi w rozmiarze 68 :) Jestem wściekła na rozmiarówkę bo jak sie okazało, do teraz chodzi w niektórych 56 a niektore 68 są za małe i przegapiliśmy ciuszki:/:/

Z tymi rozmiarami tak właśnie jest,lepiej układać wielkością w szafce niż rozmiarówką,u mnie też paru rzeczy nie założył,a już małe albo jak założył to może ze 2 razy.Teraz jak kupuje to nie patrzę na rozmiar tylko wielkość :)

Ja kupiłam Frankowi na chrzest już jakiś czas temu biały polarowy kombinezon nr 68. Chciałam brać 62, ale Mąż mówi - weź 68 to będzie na wiosnę. I co? I kicha. Wczoraj Franek ledwo się w nim dopiął. Na wiosnę to będę musiała chyba 74 kupić!...

Ja kupiłam Frankowi na chrzest już jakiś czas temu biały polarowy kombinezon nr 68. Chciałam brać 62, ale Mąż mówi - weź 68 to będzie na wiosnę. I co? I kicha. Wczoraj Franek ledwo się w nim dopiął. Na wiosnę to będę musiała chyba 74 kupić!...
no tak to jest z tymi ubrankami dziecięcymi a kosztują??? szkoda gadać

reklama
Szukam prezentu dla mojej chrześnicy i przypomniałam sobie o książkach-teatrzykach, o których kiedyś kiedyś na studiach rozmawialiśmy na edytorstwie lit. dla dzieci. Znalazłam na allegro tylko używaną: DISNEY-KSIĄŻKA-DOMEK Z AKCESORIAMI DO ZABAWY (1453678762) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
W Merlinie i innych sklepach jest niedostępna, np. tu: Simba Disney - Kopciuszek storybook 105653334 :: Swiat-zabawek.pl

Macie może namiary na coś takiego? Zdaje się, że tam nie ma żadnych tekstów w środku, więc może być też z jakichś zagranicznych stron... Będę wdzięczna :)

Do góry