reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla maleństwa

kupowalyscie moze na allegro recznik kapielowy dla dziecka bo ja chce kupic tylko taki miluśki bardzo bo mam az trzy reczniki ale one po praniu zrobily sie okropnie twarde drapac sie nimi mozna
Ja mam z BabyOno, ale są małe - 75/75, ale jakościowo i cenowo super. Z większych polecam drewex: Drewex Okrycie Kąpielowe z kapturkiem 100x100cm (1426991032) - Aukcje internetowe Allegro Mam ten z owieczką, nie jest gruby, ale za to po jednej stronie bardzo delikatny, welurkowy, dobrze chłonie już po 1 praniu. Kapturek od wewnątrz ma warstwę delikatnej bawełny, więc haft nie drapie w główkę;-) Prałam kilka razy w 60 st. i nie zmienia się:-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziwewczyny mi sie marzy taki recznik dla malej bo jako dziecko tez miałam swoj kochany recznik nawet jak juz miał dziury to był najlepyszy

ten z drewexu wydaje sie taki mieciutki

Witam,
mam ogromna prośbę i pytanie:
czy któraś z Was ma matę monitorującą oddech dziecka w łóżeczku? Na allegro jest masa firm, poza tym nie jest to tania rzecz, czy możecie mi jakąś polecić?
niestety nie pomoge:confused:
jak Adaśko będzie siedział to zamienię recznik z kapturkiem na poranniczek:) juz sie nie moge doczekac!!
a co to takiego :zawstydzona/y:
drewniane tańsze, ale tez dla mnie to lepszy material niz plastik - nie lubie plastiku i uważam, że jest go za dużo!!
moja Amandzi ma drewniane krzeselko dostała na pierwsze urodzinki od babci i do tej pory z niego korzysta :cool2:
kupowalyscie moze na allegro recznik kapielowy dla dziecka bo ja chce kupic tylko taki miluśki bardzo bo mam az trzy reczniki ale one po praniu zrobily sie okropnie twarde drapac sie nimi mozna
ja miałam zamiar kupic ale w końcu pojechałam do baby Fanta i tam kupilam uroczy milusi ręczniczek z kapturkiem 80x80 :tak::tak:
joamar - my tez dobrym znajomym pozyczylismy rozne rzeczy, a jak przyszlo do oddawania, to nam nie oddali laktatora i maty wlasnie. twierdza, ze nie brali ... mata byla juz mocna uzywana, wiec nie zaluje. ale laktator ...
jak widac sprawdza sie "dobry zwyczaj nie pożyczaj":baffled:

Wy tak piszecie o tych szczepieniach a ja nawet nie wiem czy w ogóle będę mogla Martynę zaszczepić:-( ale za pewne sie o tym dowiem na kolejnej wizycie u hematologa którą mam we wtorek:dry: już się boję....:baffled:

reklama
Do góry