Antylopka
Potrojna mamuska
a ja nie wiem co to pepco...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamawiałam szatkę i świecę na Allegro, chciałam wam polecić sprzedawce bo jestem baaardzo zadowolona:
Szatka Atłas + świeca: wiersz zdjęcie dziecka dane (1454417620) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
A tak poza tym od dziś mój Kris chodzi w rozmiarze 68Jestem wściekła na rozmiarówkę bo jak sie okazało, do teraz chodzi w niektórych 56 a niektore 68 są za małe i przegapiliśmy ciuszki:/:/
lwiczka to jest taki mały lumpik na moim osiedlu - Błoniu. Mieści się w zaraz obok biura meldunkowego. Maja sporo nowych ciuszków, wszystkie wiszą na wieszaczkach i są w idealnym stanie. Można wyczaić niezłe cudeńka (buciki, czapeczki).
no tak to jest z tymi ubrankami dziecięcymi a kosztują??? szkoda gadaćJa kupiłam Frankowi na chrzest już jakiś czas temu biały polarowy kombinezon nr 68. Chciałam brać 62, ale Mąż mówi - weź 68 to będzie na wiosnę. I co? I kicha. Wczoraj Franek ledwo się w nim dopiął. Na wiosnę to będę musiała chyba 74 kupić!...