reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla maleństwa

strasznie nie lubie tych bodziakow bo sie robia straszne dekoldy nawet w nowych najlepsze sa na guziki z boku

reklama
Franek komicznie wygląda w niektórych bodziakach, bo są zazwyczaj za szerokie i za krótkie. Więc wisi mu materiał po bokach, a jak naciągnę ubranko, żeby je zapiąć, to ma dekolt po pas ;)
Jedyne, które są ok, to bodziaki z Zary - są długie i wąskie. Mały rozmiar dostaliśmy kiedyś w prezencie, a ostatnio kupiliśmy paczkę 6 bodziaków nr 68 - sprawdzają się rewelacyjnie. Nie kurczą się w praniu i materiał jest cały czas bardzo miły, nie sztywnieje.

strasznie nie lubie tych bodziakow bo sie robia straszne dekoldy nawet w nowych najlepsze sa na guziki z boku
ja tam je lubie bo są długie i miłe w dotyku i po praniu nie rozciągają sie w szerz. a teraz są tez zapinane po całości więc nic ci sie nie rozciągnie w dekoldzie. A jak pisałam cena niska wiec nie mozna oczekiwac jakichs rewelacji-choc uwazam ze naprawde jak za taka cenę są bardzo przyzwoite...

Franek komicznie wygląda w niektórych bodziakach, bo są zazwyczaj za szerokie i za krótkie. Więc wisi mu materiał po bokach, a jak naciągnę ubranko, żeby je zapiąć, to ma dekolt po pas ;)
Jedyne, które są ok, to bodziaki z Zary - są długie i wąskie. Mały rozmiar dostaliśmy kiedyś w prezencie, a ostatnio kupiliśmy paczkę 6 bodziaków nr 68 - sprawdzają się rewelacyjnie. Nie kurczą się w praniu i materiał jest cały czas bardzo miły, nie sztywnieje.
to kupuj tez w cocodrillo - mnie to irytuje, że sa takie długie i wąskie, bo mi się mody na szerokość nie mieści, a jak naciagnę w szerz, to i tak nie zapne na grubych nóżkach...

A sobie ostatnio ukochałam zakupy w Pepco - kupiłam caaałą reklamówkę ciuszków i dałam 80 zł. Ale jak wspadam do sklepu i widze body za 4 zl to nie ma mocnych :p A nie mamy od kogo dostac ciuszków więc wszystko kupujemy.

Ja też sporo kupuję w Pepco. Nie wiem skąd oni biorą te rzeczy, bo są bardzo tanie, a dobrej jakości:tak:. A zauważyłaś, że mają wycięte metki i wszyte inne?? Ja kiedyś trafiłam na bodziaka z kawałkiem "starej" metki, a tam było: mothercare:szok: Osobiście bardzo lubię tę markę - super jakość i fajne kolorki;-), ale kupuję tylko na wyprzedażach, bo ceny zabójcze:no:

Ja tez jestem fanka Pepco :) ostatnio otworzyli nowy kolo mojej mamy i dzis wlasnie tam wpadlam i obkupilam starsza. Alicja na razie wszystko ma

ja też bardzo lubię ciuszki z Mothercare. Nie rozciągają się po praniu, milusie w dotyku, a bodziaki mają długie rękawki (nie znoszę jak są krótkie i luźne). Ceny faktycznie dość słabo zachęcają do zakupu, ale warto.
Dzisiaj wstąpiłam do ulubionego lumpika i za dwie sukienki (jedna właśnie z mothercare, a druga z next jeszcze z metką i nowe niby trampki St Bernard (boskie) zapłaciłam 31 zł!

ja też bardzo lubię ciuszki z Mothercare. Nie rozciągają się po praniu, milusie w dotyku, a bodziaki mają długie rękawki (nie znoszę jak są krótkie i luźne). Ceny faktycznie dość słabo zachęcają do zakupu, ale warto.
Dzisiaj wstąpiłam do ulubionego lumpika i za dwie sukienki (jedna właśnie z mothercare, a druga z next jeszcze z metką i nowe niby trampki St Bernard (boskie) zapłaciłam 31 zł!
Olcia gdzie masz takiego lumpka,koło mnie sama lipa. Daj namiar jakbyś mogła:-)

reklama
Do góry