Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My tez dredwniane ku[pilismy za 100 zł od mojej mami na chrzest kase Lolo dostał, ale to mi sie bardzo podoba. Ale wiadomo drewniane tansze i pewnie drewniane kupimy...Bodzianka sliczne te krzesełka ale ja drewniane kupilam ze 100 zł taniej. no ale nie wygląda tak ładnie jak to, ale sie sprawdza.
Joamar ja mysle ze możesz mate na straty spisac...oby nie ale jak ktos zaczyna się ociągać w oddaniu to raczej juz nie chce oddać. Obym sie myliła
![]()
To mieliscie małe jakies bo u nas te reczniki , swoje, Lolo uzywa jeszcze, a ma 110 cmJa kupowałam, ale link już wygasł. My używamy już zwykłych ręczników, bo te z kapturkami, które mamy, są już... za małe![]()

drewniane tańsze, ale tez dla mnie to lepszy material niz plastik - nie lubie plastiku i uważam, że jest go za dużo!!My tez dredwniane ku[pilismy za 100 zł od mojej mami na chrzest kase Lolo dostał, ale to mi sie bardzo podoba. Ale wiadomo drewniane tansze i pewnie drewniane kupimy...
To mieliscie małe jakies bo u nas te reczniki , swoje, Lolo uzywa jeszcze, a ma 110 cm![]()
To mieliscie małe jakies bo u nas te reczniki , swoje, Lolo uzywa jeszcze, a ma 110 cm![]()