Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hmm dziwne bo właśnie w sklepie przeczytałam na opakowaniu że Bebilon Comfort jest dla dzieci cierpiących na kolki i zaparcia, ale napisać mogą sobie wszystkoDziewczyny, mam problem. Od tego nowego mleka, na które przeszliśmy (Bebilon Comfort) Mały nie może kupy sam zrobić, a jak już wymusimy, to ma rzadką paskudnie. Do tego zawsze po jedzeniu marudzi i się pręży, czyli widać, że jakieś gazy jeszcze go męczą![]()

Dziewczyny, mam problem. Od tego nowego mleka, na które przeszliśmy (Bebilon Comfort) Mały nie może kupy sam zrobić, a jak już wymusimy, to ma rzadką paskudnie. Do tego zawsze po jedzeniu marudzi i się pręży, czyli widać, że jakieś gazy jeszcze go męczą
Wiem, że do każdego nowego mleka dziecko musi się przystosować. Tylko właśnie pytanie - ile to może trwać i czy warto tak męczyć biedaczka?
Podajemy już 2 opakowanie Bebilonu i poprawy żadnej nie widać
Wracać do starego mleka? Próbować nowego jeszcze jakiegoś? Sama już nie wiem... Podawaliśmy wcześniej Enfamil, ale wtedy miałam problem, że Borys zjadał na raz strasznie mało i krzyczał o jedzenie co 15 minut![]()

Cypisia my z Enfamilu, przeszliśmy na NAN HA i jest dobrze. :-)Dziewczyny, mam problem. Od tego nowego mleka, na które przeszliśmy (Bebilon Comfort) Mały nie może kupy sam zrobić, a jak już wymusimy, to ma rzadką paskudnie. Do tego zawsze po jedzeniu marudzi i się pręży, czyli widać, że jakieś gazy jeszcze go męczą
Wiem, że do każdego nowego mleka dziecko musi się przystosować. Tylko właśnie pytanie - ile to może trwać i czy warto tak męczyć biedaczka?
Podajemy już 2 opakowanie Bebilonu i poprawy żadnej nie widać
Wracać do starego mleka? Próbować nowego jeszcze jakiegoś? Sama już nie wiem... Podawaliśmy wcześniej Enfamil, ale wtedy miałam problem, że Borys zjadał na raz strasznie mało i krzyczał o jedzenie co 15 minut![]()
Ja mam pytanie do butelkowych Mamus
Dziewczynki macie jakis szybki sposb na to, zeby meleczko bylo cieple ?
Bo jak moja Mala zaczyna krzyczec o jedzenie to nie mam czasu tego mleczka doprowadzic do temperatury 37 stopni i sie bardzo stresujemy przy tym.