Kubiaczka
Fanka BB :)
I w czym problem Kubiaczka? Skoro dobrze przybijera, to chyba tylko świadczy, że jest ok.
No niby tak, ale gdyby mu starczyło to nie wypiłby aż tyle mleczka z butli. A może to tylko chwilowy kryzys laktacyjny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I w czym problem Kubiaczka? Skoro dobrze przybijera, to chyba tylko świadczy, że jest ok.
Woda, ale jaka?
Na rynku jest mnóstwo wód butelkowanych. — Dla niemowląt należy wybierać wody źródlane, które mają niski stopień mineralizacji, mają pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka lub Centrum Zdrowia Dziecka. Oznacza to, że czystość mikrobiologiczna, skład, sposób pozyskiwania i technologia butelkowania nie budzą zastrzeżeń — mówi prof. Stanisław Berger z Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Woda podawana dzieciom powinna być świeża, tzn. w lodówce można ją przechowywać najwyżej dwa dni. Niemowlętom daje się wodę wyłącznie przegotowaną, starsze mogą pić ją prosto z butelki.
źródło: Woda - gotowanie
Więc miałam racjęwięc jeszcze raz mówie bardzo dobrze robisz ;-)
No niby tak, ale gdyby mu starczyło to nie wypiłby aż tyle mleczka z butli. A może to tylko chwilowy kryzys laktacyjny
Kaamma jestes niezastąpiona!!!
Wypiłby wypił - zresztą moja też by wypiła ile bym jej nie dała - cokolwiek jej nie dam to ssie i połyka. Dzieci nie mają tak - o już mamusiu jestem najedzony, tylko będa jadły, jadły jadły ile im się da i potem uleją nadmiar. Gdyby miały taki rozumek, że się najadłem i starczy to by dzieci przekarmionych nie byłoNo niby tak, ale gdyby mu starczyło to nie wypiłby aż tyle mleczka z butli. A może to tylko chwilowy kryzys laktacyjny
Butelkowe mamy jak wyglądają kupki waszych dzieci?? Mój mały bardzo stęka w ciągu dnia i nocy i puszcza bączki. Jak już coś wyjdzie to najpierw jest to plastelinowate a potem żadzizna. No i jedna kupka na dobę...
A dopajasz czymś?
U Nas musztardówki z sezamkami![]()