Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Butelkówki mam pytanie. Czy podajecie swoim dzieciaczkom witaminę K?? Wiem, że nie jest to potrzebne ale kilka z moich koleżanek pomimo że karmi sztucznie to podaje ją. I jeszcze czy dajecie herbatkę do picia w nocy??
Ja nie podaje bo Mała zasypia z butelką z mlekiem w buzi
a nie ma co na siłę budzić.no ja się trzymam puszki - teraz jemy 120ml co 4,5-5 godzin, jeju a może to za mało?
a dzisiaj była kupka i to bez czopa, juupiii!

od tygodnia jemy sztuczne ale nie ma naszej pediatry,dopiero w nastepnym tyg. pójdę i podpytam to wam powiem;-)
Pojawił się kolejny problem. Mały ma zatwardzenie, ciągle stęka, pręży się, puszcza "bolące bączki". Wczoraj zrobił kupkę ale bardzo twardą i musiałam mu w tym nieźle pomóc. Podaję mu koper ale rzadko kiedy wypija 100ml w ciągu całego dnia. Może ja podaje go w złych momentach?? Przecież nie wcisnę mu jak śpi bo nie będzie ciągnął
Mleko pije co ok. 2 godziny, 100ml Bebiko. Może to mleko mu nie pasuje?? A może powinnam już mu podawać ilość dla dwumiesięcznego dziecka wg. tabeli?? Teraz daje 90ml wody i 3 miarki proszku. Na opakowaniu napisane jest że powinien zjadać 7 takich porcji w ciągu doby, a on je tyle porcji w ciągu dnia
Na początku dawałam Nan ale po nim bardzo ulewa. Nie wiem już co mam zrobić, niby dzieci butelkowe powinny zrobić kupkę raz na dobę. Mój ją robi tyle że jest ona twarda i bardzo się przez to męczy. Kładę go na brzuszku, bardzo często ćwiczę z nim (nóżki do brzuszka, masaż brzuszka). Wiedzę mojej pediatry można o kant d**y rozbić...
, więc nie ma czym się przejmować, bo może być też tak, że dzisiaj dziecko wypije mi 130, a jutro wystarczy jej 90ml.
bo po koperku nie powinno być zatwardzenia. Mojej 100 ml starcza na 2 dni
A to co jest napisane na mleku tym się nie sugeruj za bardzo bo to są wartości orientacyjne ja np. na 100ml wody daje 4 miarki i nic się nie dzieje ;-) 
Ja dzisiaj ide do pediatry ,bo Olinek je bebilon pepti ,a policzki jakie były szorstkie takie sa ,nadal z chrostami i jakby go ktos posmarował wodą z cukrem na buzi-taką glazurkę ma
i Oski tez dostał jakąs dziadowską wysypke na plecach