Monika K-W
Fan(ka)
super Anetko aby tak dalej:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

. No ale po obiadku ku mojemu zaskoczeniu poszla kupka numer dwa (jajecznieczka, a u nas przeciez zawsze zielone) tylko z domieszka sluzu niestety. Wiem ze to moze oznaczac alergie. No dajemy malej mleko nie HA tylko ze ona zadnych niepokojacych objawow nie ma. Nie ma wysypki, nie boli ja brzuszek (postekiwala troszke no ale jak szla twarda kupa to sie rozumie), spi w nocke jak zawsze czyli objawow skazy nie ma. Zreszta jaby miala miec skaze to by miala nawet po mleku HA. Wiec skad ten sluz? Na razie to bylo tylko raz ale bede obserwowac. No i pytanko: czy u Was tez sie takie kupki ze sluzem zdarzaly?
:-)

:-(. Po zmianie mleka problemy ustapiły, czasem tylko na buzi krostki wychodziły, to smarowałam bepantholem, a teraz, odkąd je też inne rzeczy, to juz w ogóle nic nie ma;-)

. Mi to mleko odpowiada. Nata je akceptuje, cenowo też nie jest źle, bo na receptę tyle co np. Nan (Nan ok. 10zł ale jest go mniej, niż bebilon, więc wychodzi tak samo
). Poza tym, nie chcę, by w przyszłości okazało się, że przez to, że wróciłam do starego mleka, dzieje się coś złego. Zresztą, pytałam lekarki chyba z miesiąc temu, czy wrócić do Nanu lub jakieś inne, normalne dawać, to powiedziałą, ze nie jest to dobry pomysł. Więc tak musi zostać.
hehehe i Emilka zdrowiotka!
:-);-)