Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana to ja jak w szpitalu siedziałam to 50ml z obu ściągnęłam a w ostatnich dniach pobytu jak chciałam ściągnąć to trzy krople spadły i na tym sie pokarm skończyłU Nas dziś akcja STOP ŻÓŁTACZCE ;/ Mikołaj ma 6,5 tyg a jest bardzo żółty- to trwa za długo i za bardzo jest zażółcony. Od 2 dni przepajamy go glukozą ale efekt marny - bo wciągnie ledwie 60 ml na dzień.
Więc odstawiam pierś na 24 h, mleka ściągam tyle ile mały sztucznego i wody wypija= mam nadzieję że dobrze robię.![]()
w tym momencie ściągnęłam 110ml z jednej piersi+ 10 ml z drugiej bo zaczęło cieknąć
OOby moje piersi przetrzymały chwilowy brak ssacza.
zaraz znowu laktator pójdzie w ruch ;/ - meczące takie odciąganie ( na szczęście szybko idzie)- a laktator zwyczajny o taki Laktator Lakta Plus » Akcesoria dla mamy - opinie użytkowników znam.to bo uchował się po pierwszej ciąży- bo miałam dwa ten i aventa ręczny- który dałam koleżnace

mamolka a on nie za długo żółty?! może zawołaj na wizytę lekarza z przychodni niech obejrzy Mikusia. Do nas przyszła i zapisała wit.E 3krx1dziennie, ponoć żółtaczka ma prawo do dwóch tyg. być