Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie przejmuj się, mój w niecałe dwa tygodnie tyle przybrał...Jeju, to moja chyba jakiś kolos będzie... Przez 2,5tygodnia przybrała 700g![]()
JA też przepajałam, najlepsze stęż. to łyżeczka glc na 100ml wody.
Dziewczyny załamałam się :-(
Byliśmy w środę u pediatry i Krzyś warzył 4.3kg na ulewanie kazała dawać zagęszczacz ale mały miał problemy z kupą więc na weekend odstawiłam zagęszczacz. Ważyłam go w piątek i ważył 4.4kg byłam super szczęśliwa że ładnie przybiera, w weekend znów ulewał i dziś waga pokazała 4.3kg :--( co robić??? możliwe że schudł??
wg mnie raczej nie schudł- raczej odwodnił ( ma zapadnięte ciemiączko- wyczuwalny dołek)??. może dopajaj go glukozą-5%- czyli łyżeczka na 100ml
kurczęno nie wiem jak ci pomóc
sama jestem zmartwiona- rano łatwo z jednej piersi ściągnęłam 120 ml, potem coraz mniej i mniej i 1h temu ledwo 50 ml wyssałam - karmi już jedzie bo mąż z pracy właśnie wraca ale doła mam:-(
Też chciałam długo karmić, a wyszło jak wyszło:-(, nie moja wina. Niepotrzebnie się dołowałam, myślałam, że będzie chorowity itp. no i w ogóle taki pokrzywdzony...a tu proszę Cyprianek jest zdrowy, w 7 tyg. ważył 5200 g, a brak piersi rekompensuję mu przytulaniem i noszeniem w chuście:-). I mam zdrowe, szczęśliwe dziecko
, gdyby go jeszcze ta kolka nie męczyła, ale jeszcze tylko kilka tyg. i mam nadzieję przejdzie.