madzik_
Fanka BB :)
My idziemy w poniedziałek na szczepienie i aż się boje
do tej pory Oliwier jest bardzo grzeczny
zobaczymy jak będzie po niedzieli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

potem o 20:30 kapiel,maly w wodzie sie cieszy jak szalony,kopie nozkami i wyma**uje raczkami,potem,oliwkowanie(nie zawsze) ubieranko,chwile poprzytula sie do zyrafy zagada do mnie ale ja staram sie nie odzywac,jak zaczyna stekac a jeszcze jesc nie chce to daje mu smoka odczekam troche wloze butle maly najczesciej o tej porze ledwo zyje i butle praktycznie je na spiocha,potem odbijamy,wkladam malego do lozeczka,klade na boku ale za nim wezme koc zeby go przykryc to Szymek myk na plecki,no to go odwroce przykryje i gasze swiatlo.a my idziemy na szczepienie jak wrocimy z PL,bylam w przychodni i sie pytalam to mi powiedzieli ze lepiej pozniej te 2tyg niz wczesniej i w sumie maja racjeMy idziemy w poniedziałek na szczepienie i aż się bojedo tej pory Oliwier jest bardzo grzeczny
![]()
.

Im więcej wody tym lepiej
Wczoraj schlapał tatusia całego i podłoge w łazience
maż na mnie się zezłościł że za dużo wody nalałam i mały tak go ochlapał, mamy dużą wanienkę od początku a wczoraj nalałam 3/4
Nagadałam mu że powinien się cieszyć że synek ma taką radochę
machał jak szalony
Zazwyczaj zostaje w pokoj, siadam i pisze z wami, a potem włączam Nianie elektr i idę na dól do męża i sobie siedzimy i coś zawsze robimy
jak kąpiel o 19:30 to o 20:30 młody śpi.
) Wczoraj nie bylo wyginania przed snem:-) Moze jednak u niej bole brzuszka trwac beda do 3 miesiecy (tak jak wszedzie pisza ze po 3 wszystko mija
) mam nadzieje;-) mala za dwa dni ma 3 miechy
Biedna i tak sie wystarczajaco juz nameczyla..:-( Przykro mi ze Waszym malucha nawrocily kolki:-( Amelka wczesniej tez miala kolki pozniej jakis tydzien spokoju i niestety znowu powrocily... Teraz od jakos 3 -4 tygodni mamy z tym spokoj ale za to byly bole brzuszka:-( ale juz widze ze wszystko sie normuje:-) Ciesze sie z tego strasznie

Moje maleństwo- bardzo mądra Pani fizjoterapeutka :-) mój nie ma asymetrii, wiem to napewno bo sama jestem z tego zawodu, dlatego nie przyjmuje sie tym, że tak sie układa i wierci, ale Twój przypadek to co innego....
:-)