Julitka super śpiewa - mija Jula tak samo, leży i marudzi, nuci, popiskuje.. ale bardziej do rączek niż do zabawek, chociaż na zabawki się patrzy
Szymek walczy jak mały zapaśnik ;-) Jula tak czasami na moje palce się rzuca, normalnie zagryza dziąsełka, zaciska z całej siły i tak przygryza, jakby ją swędziało bardzo czy co...
Szymek walczy jak mały zapaśnik ;-) Jula tak czasami na moje palce się rzuca, normalnie zagryza dziąsełka, zaciska z całej siły i tak przygryza, jakby ją swędziało bardzo czy co...
kiedyś taki 3 latek powiedział mi, że jestem piękna i mam BRYLANTOWE OCZY!!!! myślalam ze padnę, nawet moj mąż mi takich komplementów nie prawił :-) a ile było propozycji małżeństw hohohohoho
No i rzecz jasna na wieczor jak ja kladziemy do lozeczka to nic nie gadamy.Jedyne co to gra karuzelka i poglaszcze ja po czolku i policzku-zasypia max w 20 min CODZIENNIE.Natomiast pory spacerow mamy absolutnie rozne-zalezy chocby od zmian pracy meza,od pogody,od czasu-i wogole rozne pory spacerow nie psuja organizacji dnia wyzej opisanej