reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Kupa byla regularnie codziennie,tyle ze jakby mniejsza niz zazwyczaj.
No nic,odstawie narazie kleik i tyle,nie ma co sie rozwodzic.
Wiem ze to nie mowliwe ze tyle przybrala ale moja waga tak wskazuje-chyba ze zeswirowala,wiec lepiej zwaze ja w przychodni.A obwod glowki ma 41cm-moj pomiar z dzis:tak:

PS.a za drugim razem mi wyszlo 40,5 cm (ur.34 cm)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie dziwie ci sie gosia.Jak juli jutro w razie zleci usg ciemiaczka to ja tez lece prywatnie.Umarlabym chyba na zawal czekajac na termin z nfz.

Właśnie wróciłam z przychodni...Gosiu, mojemu małemu pobirali dzisiaj krew z główki, a wcześniej to pobierali z raczki...to nie jest nic strasznego no i dziecko ma płakać jak z główki, bo wtedy krew szybciej leci, no a Adi jak na złość dzisiaj prawie nie chciał płakać:-D
Spędziłam 1,5 h w przychodni, najpierw czekałam do laboratorium, a potem do lekarza, bo musiałam wziąśc zwolnienie dla męża, a nikt nie przepuścił mnie, mimo, ze byłam z małym i musiałam czeakć..... normalnie byłam zła

my jeszcze morfologii nie robiliśmy ale też się boję tego jeśli przyjdzie taki czas:baffled:
na szczepionce zabawiamy małego i mu spiewamy głosno, zagłuszajac go i pomaga, nie płacze wcale:tak:
Mirka a to mąz chory jest że zwolnienie brałaś?

Hmmm, jakby to powiedzieć, mąż 10 dni temu złamał nogę.... ale pacan zdjął gips, a ja nie mam siły, zeby go namówic, do założenia gipsu spowrotem... osioł łazi z ta złamana noga i pracuje, a mnie nerwy noszą!!!

Miroslawa masz nerwa jak ja m-c temu miał zwichniętą noge i łaził do pracy bezsensssssssssss a w domu płakałże go boliii tak to jest z tymi facetami :baffled:

reklama
a ja wreszcie jestem zadowolona z wagi... odetchnełam z ulgą, zuzka w tydzień przybrała prawie 200 gram. do tej pory 100 to był max a tak to 80 np:-( teraz tydzień temu 4780 a dziś 4960:):-) Hura

Do góry